Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prøver for første gang i å ta tak i mine tanker ... G20 fint om noen vil snakke med meg/dele erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prøver for første gang i å ta tak i mine tanker ... G20 fint om noen vil snakke med meg/dele erfaringer

sep 11 2016 - 07:41
Kunne trengt noen å snakke med .. Denne helgen har jeg sittet å stirret på veggen utenom et par dobesøk.. slik har det vert en stund nå :/ Klarer ikke lenger å finne energien til å opprettholde vennskap... Tankene om at jeg skal dø tvinger seg stadig på , og stadig oftere. Går lenger og lenger mellom hver gang jeg kjenner på glede, og det er heller ikke den samme følelsen lenger.
Avatar

Hei.

sep 11 2016 - 21:52
Har selv mistet mye kontakt med nære venner, fordi jeg har stengt meg inne. Har slitt med depresjon i 3 mnd nå, og sliter da med ekstrem tristhetsfølelse og selvmordstanker. tok kontakt med fastlegen og ble henvist videre til DPS. Vært sykemeldt fra jobb i 2 måneder til nå.
Tror det går rette veien.
Har en samboer som er god å støtte seg til, men tror ikke han helt skjønner seg på depresjon. Hadde vært godt å snakket med en "likesinned".
Send gjerne mld. J 24
Til forsiden