Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prøvde å ende alt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prøvde å ende alt

jan 3 2021 - 05:17
For noen dager siden ble det for mye, og jeg tok alt av medisin jeg kunne finn og prøvde meg på en klassisk overdose.
Før dette prøvde jeg å ringe hjelpetelefonen, satt kanskje i en time og var fortsatt nummer 4 i køen. Ting ble bare verre da jeg aldri fikk svar, la på og tok det jeg fant.
Omtrent ett kvarter etter jeg hadde tatt pillene, begynte jeg å tenke mer over hva keg gjorde, og tenkte herregud hva gjør jeg, jeg er hjemme på besøk hos familien min, tenk hvis det er lillebror som finner meg.
Jeg gikk inn på soverommet til mamma, og innrømte alt etter hvert, hun tok meg inn på badet og tvang meg til å spy alt opp. Og etter det sov jeg i samme seng som moren min, voksen kvinne som jeg er.
Pappa hadde dårlig samvittighet, fordi jeg har problemer med alkohol og han hadde kjøpt meg en vin jeg hadde drukket denne kvelden.
Jeg føler meg helt for jævlig. Jeg skammer meg, og har så utrolig dårlig samvittighet etter å ha hørt på hulkene til moren min når hun ikke trodde jeg ikke var våken. Over ansiktsuttrykket til pappa når han skjønte hva jeg hadde gjort. Og mest av alt fordi jeg fortsatt ønsker å dø, men vet at de blir p oppleve smerte, noe de ikke fortjener.
Jeg er et fælt menneske.
Avatar

Re: Ikke hørt

jan 3 2021 - 09:14
Du er absolutt ikke et fælt menneske! Dette var veldig tungt å lese, jeg kan dessverre relatere til det.

Foreldrene dine er bare redd, og de vil det beste for deg.

Det er godt å vite at alt gikk fint med deg, slike opplevelser er traumatiserende, men i momentet, så føler man at man vil gi slipp på alt.
Avatar

Du er ikke ett fælt menneske!

jan 3 2021 - 15:10
Du er kanskje ett desperat menneske som har det veldig, veldig vondt. Synes du var tøff som sa ifra til familien din. Så håper jeg virkelig du får den hjelpen du trenger og fortjener!!!!!
Avatar

Re: Prøvde å ende alt

jan 3 2021 - 21:27
Du er helt klart ikke noe dårlig menneske, langt ifra. Din mor og far må være glad for at du fikk hjelp, og således ropte du på hjelp et sted hvor dine nærmeste kunne høre deg.
Avatar

forståelse

jan 4 2021 - 05:17
ja enig med alle her - definitivt
du er ikke et fælt menneske! okay?
visse religioner kaller jo det å ta livet sitt for en synd
du kommer ikke til himmelen osv - vel jeg er totalt uenig i det!
har selv mange forsøk. og finnes en barmhjertig gud
ja så forstår han/hun/den/det/de - uten tvil
mistet selv nær venninne som valgte å forlate oss i 2018
smerten ved å være etterlatt er grufull ja
men jeg forstår det ble for mye for henne
det er begrenset hvor mye vi kan takle
jeg har ikke vonde følelser overfor henne - skjønner?
Avatar

..

jan 6 2021 - 02:54
Jeg hadde en venn som ble ekskludert fra jentegruppa på barneskolen. Hun ble ikke invitert på noe som helst.

Vi synes at hun var rar fordi vi aldri fikk komme til henne og hun hadde sære forledre. Hun var fra Fillipinene og så annerledes ut. Så hun ble mobba på ungdomsskola.

Vi kom inn på samme studie (sykepleie) og jeg fant meg gått til rette der og fikk venner. Jeg var en typisk student som festa, trente, og hadde trendy klær. Hun hadde ikke så mye penger og klarte aldri å bli med selv om hun prøvde. Så hun ble ekskludert der også. Hun tok selvmord i sommer og ingen visste at hun hadde det sånn. Angrer på at jeg ikke gjorde mer og så nå prøver jeg å opplyse om selvmord.
Avatar

Om selvmord

jan 6 2021 - 02:55
Flere mennesker i verden dør av selvmord enn krig og mord hvert år.

Selvmord er den tredje vanligste dødsårsaken i verden.

Å ha en historie med selvmordforsøk er den største risikoen for selvmord.

Året etter et selvmordsforsøk er når sjansen er størst for at en tar selvmord. Selv om en får hjelp på klinikk eller i psykatri.

Unge mennesker har en større sjanse for å gjennomføre selvmord enn eldre.
Avatar

Hmm

jan 6 2021 - 04:01
Jeg bare lurer på du skrev hun var litt sær og hun var annerledes.du skriver dere syns hun var rar samtidig som du skriver hun var en venn av deg.Jepp mobbing fører faktisk til selvmord.Noen ganger lurer jeg på unge som mobber hva slags foreldre de må ha for normale mennesker lærer sine barn og ungdom høflighet og ikke at de ikke skal ha andre ting å gjøre enn å prate om hvor rare andre er.Jeg ble selv mobbet i mange år og jeg blir kvalm bare av å lese dette.Hvorfor prøvde du ikke å inkludere venninna di som du sier selv om du skriver samtidig at dere syns hun var rar dermed du også.ingen visste at hun hadde det slik.Hva i all verden er det at ingen visste hvor stor intelligens må man vel ha for å forstå gjentagende langvarig mobbing kan føre til selvmord i stor grad.Hvor lærer man slikt oppførsel å mobbe andre? FOrtell meg hvordan var det for deg når du pratet med andre jenter og dere pratet hvor rar hun var og du visste hun ble holdt utenfor hvorfor prøvde du ikke selv å få med henne.Du prøver å opplyse om selvmord kanskje høre det heller fra meg som har vært mobbeoffer i mange år og har flere selvmordsforsøk bak meg.Opplys videre om selvmord du.
Avatar

Hei

jan 6 2021 - 04:29
Karenberth beklager men det du skrev var provoserende og får meg til å undre hvordan noen kan være onde og sette seg over andre og mobbe slik vennene dine gjorde og olutselig etterpå ååå ingen visste hun hadde det sånn.Man må vel være veldig intelligent for å forstå mobbing kan føre til selvmord.Skyldsfølelse er mektige ting det og det er dårlig samvittighet også som man må leve med resten av livet.Skulle ønske dritten fra skolene mine hadde noe skyldsfølelse.Det er sikkert mange her som har opplevd mobbing.Mange som bruker forumet har vært gjennom det tror jeg for det er jo blitt så vanlig.
Avatar

huttemeitu

jan 7 2021 - 03:25
forstår reaksjon mrsfreak!
jeg er også mobbeoffer
jeg har også x antall forsøk
jeg nærmer meg de femti år jeg
og fortsatt sliter jeg med det hele
det har formet meg masse
og ja jeg er bitter jeg
for så mange drittsekker da!
og hvor startet det? hjemme?
eller snakker vi om gener/arv?
Avatar

Alien

jan 7 2021 - 04:37
Det er veldig ofte også foreldrene som ikke lærer sine barn oppdragelse.En ting er st mobbere som liksom har det vanskelig av andre årsaker men jeg tenker oppdragelse har mye å si.Det er hva barn lærer hjemme men noen er bare onde når du går på ungdomskole så vet du hva som er galt men gjør det likevel.Du ser ett eks her Jenta ble sett på som som annerledes og var fra annen kultur.Hun var stille type og hadde dårlig råd når det gjelder penger.Passet rett og slett ikke inn i det sirkelet dems så når hun tok selvmord da ble det jo så overraskende og vi visste ikke hun hadde det slik.Skyldsfølelse er mektige ting Alien og det ønsker jeg for dem som enten gjør dette og også de som ser på.Lærerne og foreldrene burde vært strengere.Hva med bøter.For hver gang en lærer ikke bryter inn når de ser mobbing da får de en bot de personlig kan betale.da hadde vi sett om skolen hadde gjort det ytterste for å stoppe ting.
Avatar

Re: Prøvde å ende alt

jan 7 2021 - 04:53
Trådstarter: Jeg støtter alle tidligere støttende kommentarer. Du er på ingen måte et fælt menneske, du bare lider under en svært smertefull helsetilstand som presser enkelte til det ekstreme, og leder til desperate valg. De aller fleste som har selvmordstanker ønsker ikke egentlig å dø, de ønsker bare å slippe å føle som de gjør. Jeg håper virkelig du får god profesjonell støtte herifra og videre. Det fortjener du.

Karenberth: Kommentarene dine virker ikke så direkte relatert til det trådstarter deler, særlig ikke kommentaren med fakta om selvmord, så det er bedre om du deler sånt ved å lage ditt eget foruminnlegg i stedet, men vær oppmerksom på at det lønner seg å ha en triggerwarning på den slags, siden det er flere her inne som er på et sårbart sted mentalt, og da kan det virke mot sin hensikt å lese dyster statistikk om en tilstand de selv befinner seg i.

Avatar

Hei

jan 7 2021 - 07:33
Enig med deg elskverdig.Ikkehørt som jeg kjenner den dårlige samvittigheten i etterkant.Men du gjorde det ikke med vilje mot dem du hadde det vondt.Det gjør deg ikke til noe dårlig menneske.Jeg tror du er veldig glad i dem.Kan skjønne at faren din fikk dårlig samvittighet dette med alkohol men jeg tror han tenkte seg ikke om at han glemte seg bort på en måte.De føler seg nok hjelpesløse derfor du hørte moren din slik at de ikke helt vet hva de skal gjøre og tenker at de har mislykkes.Du er ikke fælt menneske men du sliter mye og høres ut at du tenker mye på dine og at de tenker på deg siden de bekymrer seg så egentlig kalles mye kjærlighet.Jeg håper du får hjelp ute og at ting går din vei.Tenker på deg!
Avatar

Prøv å vri fokuset mot å hjelpe andre i stedet for å gruble deg depressiv rundt deg selv

jan 9 2021 - 19:02
Livet er i perioder jævlig. Men livet er også i perioder helt ok. Jeg har grusomme dager innimellom der depresjonen trykker meg så langt ned at jeg ikke ser hensikten med å eksistere. Jeg har prøvd mye greier, samtale med lege og psykolog, medisiner, trening, diverse apper som skal fikse problemet etc. Hos meg er det en ting som fungerer bedre enn de andre alternativene - ta vekk fokuset (gi faen i) meg selv, og heller prøve å støtte en som jeg ser / vet ikke har det bra. Det skjer noe med meg etter at jeg endrer tankemønsteret bort fra meg selv. Samtidig gir det meg etter en stund en slags følelse av verdi ettersom jeg faktisk har gjort situasjonen litt bedre for en annen. Jeg vet ikke, tror egentlig at jeg «finter» min egen hjerne til å ha fokus på noe annet, og etter en stund så fører dette til at depresjonen slipper taket. Bare et forslag. Håper det går bra meg deg!
Til forsiden