Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Plutselig veldig deprimert igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Plutselig veldig deprimert igjen

april 20 2017 - 12:30
Har slitt tidligere med Genralisert angstlidelse å deprisjon. nå er det tilbake , sliter veldi for å få dagene til å gå , Kjenner det er best å bare ligge seg under dyna å prøve å sove. Kroppen går i heilspenn å veldi tankekjør , føler meg så mislykket som menneske.Klarer ikke å holde det for meg selv lenger å blar ut her . Skulle ønske der var en forklaring hvorfor det kom sånn plutselig , går på 20mg cipralx føler ikke det hjelper egentlig. Føler meg heilt rådvil.Føler meg så håpløs å nede nå :(
Avatar

Re: Plutselig veldig deprimert igjen

april 20 2017 - 18:46
Uff, akkurat sånn føler jeg meg og. Det er jo ingen god følelse. Enkelte dager vil jeg jo bare droppe skolen og bare prøve å sove lengre om morgenen.. Men det jeg gjør er å tvinge meg ut av senga, og bare gjør ting jeg liker å gjøre, for å ikke tenke på å føle meg nede. Kanskje det hjelper?
Avatar

Sover meg gjennom heiledagen

april 27 2017 - 12:38
Ligger med puta over hodet å kommer alle slags katastrofetanker :(
Avatar

Jeg å

mai 23 2017 - 12:32
Men får ikke sove
Avatar

Jævelig

mai 23 2017 - 12:49
Når man er så langt nede i kjelleren. Og ikke ser lys i tunnelen...
Til forsiden