Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Partner med depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Partner med depresjon

des 22 2021 - 15:44
Min partner har i de siste ukene slitt med depresjon, og jeg takler dette dårlig. Det er naturligvis en lang historie bak. Er det noen i samme eller lignende situasjon?
Avatar

Min partner er i samme situasjon

des 26 2021 - 00:24
Kan kun prate fra min deprimerte side og ikke min kjærestes side men kanskje gir defæg litt innblikk fra den andre siden. Jeg har slitt med en depresjon i over 1år nå, klarte å fortelle det til kjæresten min for noen mnd siden. Jeg forstår godt du syns det er tøft. Jeg sliter mye med skam og dårlig samvittighet for at jeg drar partnern min ned. I alt det negative og fordi jeg ser oftest problemer enn løsninger. Det er sårt å se sin kjære ha det vondt og ikke alltid vite hva man skal gjøre. Her så prater jeg ikke med min partner om det, enn den ene gangen jeg sa jeg sliter med depresjon.. Det er tøft da jeg ikke har noen å snakke med når jeg har dager hvor depresjonen tar ekstra over.. Føler meg bare som en byrde/belastning..
Til forsiden