Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Partner med depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Partner med depresjon

des 8 2018 - 18:43
Ønsker kontakt med andre som har en partner med depresjon. Selv har vi vært sammen i over 10 år, men partneren min har hatt depresjon i litt over 3 år. I denne perioden har vi fått en unge, og nesten alt av omsorgen faller på meg. Jeg merker att jeg nå er på kanten av hva jeg klarer å håndtere, å trenger noen å snakke med. Legg meg gjerne til som venn for kontakt.
Avatar

Re: Partner med depresjon

des 10 2018 - 19:08
Skjønner utrolig godt att det er veldig vanskelig å være på din side Thomas. Håper virkelig du kommer deg gjennom den tøffe perioden og blir bra igjen. Jeg vil ikke legge noe mer press eller dårlig samvittighet på min partner, men trenger virkelig noen å snakke med som kan relatere seg til de følelsene jeg går gjennom...
Avatar

Re: Partner med depresjon

des 11 2018 - 01:59
Deler din skjebne og snakker gjerne med deg - har sendt deg en PM...
Avatar

I know your feeling.

des 22 2018 - 20:32
Kjenner meg igjen i mye her... Nå skal jeg ikke påstå at jeg er fantastisk jeg heller, har mine mørke sider og har gjort mine feil... Men å ha en syk partner tærer på.... Vi har vært sammen i 3 år. Han var nok syk før vi i det heletatt traff hverandre. Vi har bodd sammen i 2 år... Og om jeg skal være ærlig har det bare blitt verre... Kan ikke gi deg råd, for jeg følger de ikke selv.. Men, kan alltids prate. Godt å ha noen som forstår en.
Avatar

Veldig likt her

jan 4 2019 - 01:22
Kjente meg veldig igjen i det du skriver, jeg sender deg en melding.
Avatar

Re: Partner med depresjon

jan 4 2019 - 13:31
Jeg er også sammen med en deprimert mann og det er utrolig slitsomt og leit.. Det er så vondt og se at han har det sånn og å høre at han vil dø, han er ikke verdt noe, ingen liker han.. Også er han jo verdens flotteste mann egentlig.. Jeg er rådløs selv og vet ikke hva jeg kan gjøre annet enn å støtte han og prøve å ikke mase osv. Har laget eget innlegg om min situasjon der jeg utdyper mer. Jeg er på kanten til hva jeg tåler selv. Han sa igår at han ikke har noen følelser lenger, han klarer ikke føle glede eller tristhet. Bare er tom. Jeg synes det er veldig skremmende.. :(
Til forsiden