Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

På vei inn i behandling (?) - trenger ventil...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

På vei inn i behandling (?) - trenger ventil...

nov 25 2019 - 01:13
Hei dere

Er sykemeldt fra jobb nå og tilbringer mye tid for meg selv i mørket. Sover ikke hele tiden, selv om mye mer enn vanlig, orker bare ikke omgås familien (jeg er mor :((( og gift) eller gjøre noen ting som helst. Spiser lite, noen dager ikke I det hele tatt. Later stort sett som om jeg ikke er her og satser på at mannen tar vare på ungene, til jeg er bedre (når blir det??).

Har visst en moderat depresjon. Startet på Cipralex 10mg for litt over to uker siden. Masse bivirkninger første 3-4 dagene, men så roet det seg litt.

Har de siste 4-5 dagene hatt mye humørsvingninger. To dager hadde jeg plutselig en til to timer med masse pågangsmot, energi og humør, men datt som sagt ned igjen like etterpå. Hadde oppfølgingstime hos legen dagen etter og kjente meg skikkelig kvikk den dagen, helt ut av det blå. Legen syntes jeg virket mye bedre/frisk. Dro på trening ikke bare en, men to ganger senere den dagen. Dagen etter var helt annerledes. Våknet skikkelig irritert, sinna, frustrert og var utåmodig med ungene på vei til barnehagen :( Skikkelig dumt. Sov resten av dagen og helgen har jeg også tilbragt i isolasjon fra familien. Mannen tok med seg ungene og dro til noen venner. Var nok det beste, men føler meg også ganske "lost." Usikker på om tablelettene har noe med humøret å gjøre, men føler meg liksom ikke klar til å friskmeldes helt.

Etter at jeg ble sykemeldt har jeg hatt den ene legetimen og venter ellers svar fra DPS. Legen sendte henvisning og jeg fikk inntrykk av at ting kom til å gå raskt. Har ikke fått noe svar ennå og har derfor dessverre lest en drl om andres erfaringer fra DPS online: mange blir avvist og får ikke videre behandling (???) og de som kommer inn må fortsatt vente I månedsvis på time. Deretter er folk supermisfornøyde med behandlingen se fikk der (??).

Er super demotivert nå og håper noen har en solskinnshistorie på lager. Ettersom jeg har familie, så er det ikke noe alternativ for meg å bare gi opp, men ser ikke jelt veien ut fra denne tilstanden nå. Legen vil ikke oppjustere dosen pga. mulig bipolar diagnose (jeg trodde det kanskje før, men har slått det fra meg igjen). Er det krise om man tar 5mg ekstra? Noen som juaterer dose selv?

Vet ikke hva spørsmålet mitt ger egentlig er, måtte bare skrive ned noen tanker.

Til forsiden