Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke mer

juni 2 2021 - 22:55
Hei,

Jeg føler meg helt tom. Orker ikke føle på noe, og om det er noen følelser så er de bare vonde. Jeg tenker at jeg ikke fortjener noe godt her i livet, og skjønner ikke hvorfor de jeg har i livet fortsatt vil være i livet mitt.

Jeg vil bare dø, men jeg ønsker ikke å ta selvmord. Jeg håper at hver dag så skal det skje noe dumt med meg sånn at jeg dør med «ufrivillig», slik at foreldrene mine ikke trenger å tenke at det var noe de kunne gjort annerledes, med tanke på at om jeg skulle ta selvmord er jeg redd det er det de vil tenke.

Jeg er sliten. Jeg klarer ikke se at ting skal bli bedre.

Jeg prøver å være aktiv med å møte venner i ny og ne, men føler ikke at jeg gir dem noe lykke av å være med meg. Og klarer derfor heller ikke skjønne hvorfor de vil være med meg. Jeg tenker at livet deres hadde vært bedre uten meg.

Jeg tror grunnen til at jeg tenker dette er fordi flere jeg har vært glad i og tenkt har vært mine nærmeste har forlatt meg. Fordi de mener at jeg ikke har vært en bra venninne for dem. Jeg har prøvd så lenge å forstå hva jeg gjør galt, men jeg klarer ikke forstå. Tenker derfor at det må være noe ekstremt galt med meg, ettersom de ikke ønsker meg i livet deres lenger, uten at jeg har forstått hva jeg har gjort galt..

Jeg føler meg ekkel. Og denne verden hadde klart seg helt fint uten meg.
Avatar

..

juni 2 2021 - 23:17
Veldig trist og leit å høre :(har du prøvd å snakke med de om det?det er virkelig ikke lett med å ha et godt forhold til sine venner.vet godt hvordan det er.jeg har venner men,hører så og si ikke noe fra de.det blir ofte å bare leve for å eksistere..har slitt en del med selvmordstanker på grunn av det..jeg vil ikke leve jeg vil ikke dø som tix sier..
Avatar

Re: Orker ikke mer

juni 2 2021 - 23:44
Har prøvd å si ifra til de vennene jeg har at jeg ikke har det bra, men at det er så ille som jeg føler har jeg ikke sagt. Synes det er vanskelig å si ettersom jeg føler ikke de kan gjøre noe. Jeg et så langt nede at det føles ut som jeg drukner i de negative tankene, og selv om de prøver å rekke ut en hånd og spør om det er noe de kan gjøre så kommer jeg ikke på noe forslag, for jeg føler ikke det ligger på dem, men på meg og mine tanker om livet.

Har også dratt til fastlegen og ventet på henvisning til psykolog. Har ventet i 1 måned nå. Ut ifra det jeg har hørt er ikke det lenge å vente, men jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å leve med disse tankene
Avatar

..

juni 4 2021 - 14:48
Huff skjønner det ikke er lett :( Vet hvordan det er..Det er tungt og vanskelig når man føler seg ikke forstått og sett..Bra din fastlege har sendt henvisning til psykolog. Håper du raskt får time.! Hvordan er søvnen din og sånn?
Til forsiden