Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke mer

april 14 2018 - 20:03
Har vært deprimert så lenge jeg kan huske. Klarer ikke lenger å føle ordentlig glede, og begynner å bli slitsom å holde maska ved å smile og le for å skjule depresjonen. Er lei av å late som. Er lei livet. Vet ikke helt lenger hva som holder meg her fortsatt. Før var jeg så nysgjerrig på livet, men er ikke det lenger. Er ikke redd for å dø. Er det noen her som har det sånn og vil prate? Eller som har hatt det sånn og kommet seg ut av Det?
Avatar

Re: Orker ikke mer

april 14 2018 - 20:32
Hei.
Man kan fort havne i en boble, der man ikke ser det positive i ting. Jeg selv er i en slik boble akkurat nå, og det er utrolig slitsomt! Jeg håper at det vil snu seg for deg, for det skal ikke være sånn. Vi vil alle oppleve oppturer og nedturer.

Har du fått profesjonell hjelp? Jeg vil anbefale deg å søke hjelp, vet det kan være tøft i seg selv. Da jeg gikk til hjelp hjalp deg meg mye, jeg begynte også på medisiner vell og merke men så ikke på meg selv som deprimert. Jeg var kanskje i bunn og grunn deprimert, men jeg tok ting så mye lettere etter samtaler med psykolog. Jeg fikk gnisten tilbake og virkelig ga av meg selv!

Jeg håper det ordner seg for deg :)
Til forsiden