Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke mer

mars 19 2018 - 20:12
Livet er alt for tøft :( ingenting går min vei å angrer på så mye. angst, depresjon, ensom og føler ikke eg får til noe i livet. skulle gjort mye anderledes. :(
Avatar

Re: Orker ikke mer

mars 19 2018 - 20:33
Jeg er enig med deg, Livet er for tøft.... Jeg har ikke noe fasit på hvordan man skal få det bedre.. Jeg har ganske mye som foregår rundt meg for å prøve å hjelpe meg ut av gjørma.. har du hjelp?

en ting jeg iallefall har lært meg: Man kan ikke forandre det som har skjedd. Prøv å fokusere fremover istedet for å se bakover. Jeg vet det ikke er lett, for jeg sitter godt fast i fortiden enda, men tenkte jeg bare skulle skrive noe.

Avatar

Pull yourself together!

mars 20 2018 - 17:34
Er du den eneste på jord som har det vanskelig? hvorfor fokuserer du så veldig på deg selv? prøv med å gjøre noe for andre og vær takknemlig for alt du har!
Avatar

Rome8888

mars 20 2018 - 19:30
Så det er bare å "skjerpe seg"? sånn helt ut av det blå?

Hun har da virkelig ikke sagt at hun er den eneste på jord som har det vanskelig...!

Å selv om det hun har skrevet her kun er fokusert på seg selv, vil det si at hun er det til daglig in real life?

Du høres virkelig bitter ut.
Avatar

Rome8888

mars 20 2018 - 20:03
Tror det er du som skal ta deg sammen, utrolig tragisk å kunne si noe sånt til ett annet menneske!

Til trådstarter; vist du trenger noen å snakke med, send meg gjerne en pm :)
Avatar

Kjære Lovise91!

mars 20 2018 - 23:28
Så fint du skriver dette innlegget. Du fortjener støtte, omtanke og medfølelse - og ikke spydige kommentarer fra nett-troll som Rome8888 - den kommentaren var helt utidig og hører ikke hjemme på denne tråden i det hele tatt! For det første kjenner ikke denne personen noen ting om hverken deg eller din situasjon - og er uansett i ingen posisjon til å si «ta deg sammen»! Så vondt at noen kan si noe nedlatende til en som allerede føler seg langt, langt nede.

For øvrig høres det ut som du har det veldig vondt, kjære deg :-( Vil du fortelle meg / oss litt mer? Jeg vil gjerne lytte og støtte deg om du vil, og er sikker på at flere her vil det samme. Hvordan har dagen din vært foresten?
Varm klem fra meg til deg!!
Til forsiden