Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke mer

april 4 2017 - 22:10
Beklager det lange innlegget. Jeg er en jente på 18 år som sliter veldig med depresjon.
Je er lei alt. Jeg gr 3. Året vgs og må pendle 1 time hver vei. Jeg har slitt det siste året med søvn og får til å sove rundt 6 timer hvis jeg er heldig. I det siste har alt blitt verre. Jeg orker ingenting, er sjeldent med venner, sosialiserer ikke og utsetter alt. Jeg er lei skolen men klarer ikke å slutte på grunn av min stoltheten og skuffelsen jeg hadde fått av mine foreldre. Dette er også grunnen til at jeg ikke klarer å åpne opp om det, jeg er ikke flink til å vise følelser. jeg har ikke mange venner, men alle venne som jeg har er det en kan kalle antisosiale. Jeg år gode karakterer på skolen, men jeg er så lei.
Jeg er for det meste inne på rommet mitt og forsvinner inn i videoer eller bøker på internett for å distrahere meg selv og for å forsvinne vekk fra realiteten. I det siste har ikke dette vert nok. Jeg har begynt å få tanker om å kjøre av veien og får et drag mot hvor enkelt det hadde vært å for eksempel kutte meg. Jeg har begynt p drikke mer alkohol, det er det neste som får meg tl å føle no positivt.
Hele livet har jeg slitt med leddgikt og de siste to årene har dette spredd seg til øynene. Jeg har fått dårligere syn og frykter for å bli blind, noe som er mitt verste mareritt ettersom det jeg pleide å elske var kunst og å tegne. På toppen av alt dette så har min bestefar fått kreft og det er usikkert om han kommer til å overleve.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.


Hei! Vi har sett innlegget ditt og vi vil oppmuntre deg til å ringe vår Hjelpetelefon på 116123, der du får møte våre veiledere som vi snakke med deg og prøve å finne noen løsninger sammen med deg. Hjelpetelefonen er døgnåpen og gratis!

Med vennlig hilsen

Administrator
Avatar

Føler med deg

april 20 2017 - 02:30
Er i nesten samme situasjon, bare at jeg sitter bare hjemme pga angst og har ikke kommet meg forbi VG1 selv etter 3 år med forsøk. Skuffer alle rundt meg og den eneste som tror noe på meg og virkelig bryr seg er farmoren min som har fått kreft diagnose.

Kanskje det kan hjelpe deg å slutte å tenke på hva som kan skje fremover og heller prøve å leve så godt du kan her og nå? :) Det er vel ingen garanti at du vil miste synet ditt? Dessuten har jeg hørt mye om fremgang innen digitale øyne visst det skulle skje noe. Ganske kult med robot øyne, hæ? ^~^

Du virker veldig intelligent og oppegående, du kommer til å klare deg fint, det er jeg helt sikker på! :)
Til forsiden