Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke å leve, men vil ikke dø?...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke å leve, men vil ikke dø?...

des 12 2020 - 23:53
Hei. Jeg har hatt det vanskelig siden mai i år...og jeg kjenner at jeg ikke orker å ha det sånn lenger. Jeg går hos psykolog og har fått vite at jeg er deprimert...Jeg sliter så mye med å konsentrere meg på skolen og å være sosial med andre...Vet liksom ikke helt hva jeg skal gjør lenger. Tankene mine har bestemt seg før å dø, men jeg vet ikke helt...
Avatar

pssssst

des 13 2020 - 20:26
du er i helvete
føler med deg
jeg også
tenker myyyyye
på å la døden
spise hele meg
problemet er
vi ikke 100% vet
hva som venter
hold ut vennen ;)
Avatar

Vil bare si...

des 16 2020 - 16:33
Følær'n!!

Altså, måtte bare lage meg bruker her på forumet nå når e så teksten din her, det var som å lese om seg selv i tredjeperson. Og for å være ærlig, idk wat the F** to do.

Men takk skal du ha, for dette lettet vekta på tanken litt for dagen ihvertfall, og dagen idag var tung så langt, så Takk!!
Avatar

Fint at det eg sier kan hjelpe noen :)

des 17 2020 - 22:34
Eg er glad for at det eg sa hjalp, også håper eg så mye på at du får det enklere. Og eg skal ikke si noe om at alt blir bedre og bla bla bla....fordi det er noe eg ikke tror på, og noe eg ikke liker å hørre. Men stå på er alt eg sier, eg vet det er så hardt og vanskelig...men bare prøv å forsette så lenge du holdet ut. Det er mitt mål, eg skal holde ut helt til alt blir feil og til eg ikke har noen å leve for....Da kan eg forsvinne :))
Til forsiden