Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oppgitt over situasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oppgitt over situasjon

sep 13 2016 - 15:41
Er en godt voksen som har klart meg bra uten hjelp fra psykologer mm..Har slitt mye fra barn av med å være ganske stille og usikker på meg selv, og vokst opp med en stefar som bestandig har klaget på alt jeg gjorde, men "så snill" i andres øyne..Skolen fikk jeg nok av etter kun et halvt år på vgs- da eneste venninna jeg hadde der også slutta+ var utrolig mye baksnakking..Hadde følt meg veldig mye utafor gjennom barne og ungdomskolen også, og det sa liksom brått stopp for lysten på mer skolegang! Det ble jo ikke helt forstått av slekt da de hørte det..så ble jeg liksom litt utafor der også da mens de andre barna i slekta "klarte alt liksom bedre". Det ble mye mindre kontakt... for igjen kom følelsen "ikke bra nok".. Men jeg fikk etter det var gått ei tid både kjæreste og nytt bosted.Fikk etterhvert prøve meg i praksisplass..Og etter noen år fikk jeg ved egen hjelp jobb -da jeg plutselig hadde en god dag og våget å spørre personlig.. Siden har jeg jobbet..Vært deltid, men nok til at jeg har klart meg og akkurat passe til at jeg også kunne få litt "pusterom" imellom for å bare trekke meg litt tilbake fra folk.Sånn har det gått veldig fint for meg- selv om jeg aldri har fått råd til eget hus/eie bolig eller bil..-Førerkortet tok jeg for noen år siden- da jeg plutselig hadde fått litt mer penger pga samlivsbrudd.. Må også sies at jeg jobba et sted hvor jeg følte meg godtatt som jeg var og trivdes utrolig bra. Det ble lagt ned og etter det har jeg ikke klart få annen jobb.. Nå er dagpengene slutt og jeg må søke på sosial.. Er nervøs, engstelig ,og til tider kvalm...pluss energiløs..Prøver være litt positiv men tanker ligger stadig og skurrer.. Det verste er nesten for hva folkene på Nav sier og hva de mener..og frykt for hvem jeg møter der...-møtt på altfor mange som "tar alle under samme kam", og er ordentlig "ovenfra og ned"- detil gir meg rett og slett lettere angst! Redd for avslag og redd de skal "tvinge" meg på alle slags stupid tiltak -hvor jeg MÅ møte opp men ikke vil få fast jobb...Heter seg jeg kan få det, og var på praksis i sommer..-Sjefen der fikk en god og flink sommervikar!- var mange nok der...Og nå vet jeg de har en annen på praksis der.. Jeg hadde 15 år med erfaring fra før så er neppe praksis som mangla....Prøver likevel være litt positiv,men blir sliten av alle tanker..Heldigvis har jeg en snill og god samboer! Måtte bare få litt ut her.... Er forøvrig interessert i nettvenner-noen å kunne prate litt om alt med iblandt. Er ikke bare negativ altså!-men kan være litt oppgitt og deppa ibl med behov for trekke meg litt vekk...-for så å være blid og være en vanlig jente(sådan litt rar nå og da..) vanligvis.. Nærmer meg 40..-nok en grunn til jeg er litt oppgitt...
Avatar

Hei!

okt 29 2016 - 10:55
Var ikke kjekt å lese alt det triste som har skjedd.. Greit å få ut litt tanker, og dette er en veldig grei plass å gjøre det på :) Jeg snakker gjerne med deg hvis du vil! Bare å skrive melding til meg det :)
Avatar

Re: Oppgitt over situasjon

okt 29 2016 - 12:20
Kjenner meg igjen i noe av det du skriver.Vil gjerne snakke med deg.Bare send melding :-)
Til forsiden