Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oppgitt og lei av livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oppgitt og lei av livet

jan 7 2020 - 17:06
Var hos den nye legen igår..Ventet 1 time på legen. Trangt og forferdelig gamnelt og slit venterom. Venterommet var fullt og fikk nesten panikk så klarte nesten ikke å holde ut. Når jeg kom inn til legen så sa jeg at jeg var veldig deprimert. Også spurte han om jeg var ny der og sto på legelisten. Virket ut som han ikke hadde styring i det hele tatt. Følte meg ikke hørt og velkommen i det hele tatt. Han sa har ikke tid til samtaler fremover. Han ville sette meg på Cipralex og mente dps kunne ta seg av samtaler. Nå skriver jeg ut Cipralex og da kan du begynne på den sa han.Veldig lettvint å bare unngå meg å bare sette meg på medisiner. Han mente at den medisinen var ikke farlig i det hele tatt. Den var veldig vanlig å gi. Ble ikke kvalm heller hvis tok den på morningen med frokosten . Kan ikke si sånt. Ingen medisiner er garanti for å fungere på en person som han mente. Og den var visst ikke vanedannende heller og skulle bare ta 1 nå denne uka og gå opp til 2 stykker til uka. Også spurte om hvordan det er å ta alkohol med Cipralex. Det går så bra så. Ikke farlig. Sa også at gikk på remeron og ciricadin også. Det var ikke farlig med alkoholen med de medisinene. Tenkte å være flink å ikke drikke men,tenkte kan jo skje at det blir litt mere alkohol på fest eller noe . Derfor jeg spurte men,synes det er merkelig sagt av han at det går bra. Virket som om at kunne garantere at på Cipralex blir jeg bedre. Det er ikke noen farlig medisin sa legen. Merkligste og dårligste legetime i hele mitt liv....
Avatar

Re: Oppgitt og lei av livet

jan 7 2020 - 20:58
Det er trist. Men naturen er den beste medisin. Det er bare å ta en tur i skogen istedenfor å svelge ødeleggende piller.
Avatar

Hei

jan 8 2020 - 22:05
Eller treningssenteret
Avatar

Hei

jan 12 2020 - 03:02
Jeg syns det var litt merkelig time og at han sier det med alkohol ikke er farlig.det er jo lite seriøst på alle pakninger står dette med forsiktighet og alkohol.også dette med at han ikke hadde tid gjør jo ikke ting lettere for deg.men noen ganger kan det jo oppstå misforståelser også.kanskje du kunne spørre han el si hvordan du opplevde timen.
Avatar

Hei på du

jan 12 2020 - 05:18
Cipralex kan trigge heftige panikkanfall kombinert med alkohol..
Til forsiden