Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oppbrukt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oppbrukt

juni 13 2022 - 00:14
Er så tom akkurat nå
Sover ikke, spiser ikke. Men klarer ikke å sitte ned eller slappe av. Jobber om dagene og går ute nesten uten stopp til jeg skal på jobb igjen. Får en og annen time søvn. Men kjenner jeg er helt tom for alt godt. Har lekt med tanken om å avslutte alt en god stund. Melder seg bare mere og mere. Forsøkte å få litt hjelp fra fastlege og DPS, men kom ingen vei.
Feeling like a nobody doing nothing
Avatar

Wonderland

juni 13 2022 - 03:02
Fuck this world.. I`m going to wonderland, det er en tanke jeg forstår kommer.
Det høres ut som livet ditt er kjipt akkurat nå, jeg kan ikke sette meg i dine følelser og si jeg forstår hvordan du har det.
For det kan jeg absolutt ikke, alle mennesker har forskjellige tanker og følelser, og ingen kan virkelig kjenne hvordan andre har det.
Jeg har selv vært langt nede og tenk, fy faen, hvorfor gidder jeg dette livet..
Jeg var jo så flink å være selvforskyldt, Jeg hadde det trygge og vanlige liv, men spenning tok overtak, alkohol og narkotika, utelivet i Oslo, strippeklubber og horer tok overhånd, og med det kommer gjelden fra banker og angsten rett etter, dempet angst og problemer med mer lån og rus, det ble jo bare enda verre og var klar for å avslutte det hele i en garasje, men så fikk jeg plutselig angst for døden når jeg var klar for å avslutte.
Sliter litt med alkoholproblemer og syk stor gjeld, men jeg gjør så godt jeg kan for å komme ut av dritten, oppsøker hjelp og er ærlig, vært på DPS, å må si det funker absolutt ikke. Men nok om meg.
Jeg ville bare fortelle at vi alle har forskjellige problemer, og livet kan være sykt vanskelig, men jeg vil anbefale å leve livet.
Du er din egen sjef, du bestemmer over dit eget liv, gå turer og tenke hvor kjipt livet er hjelper i hvert fall ikke, må prøve å kjempe litt, ikke kult å være den som går gatelangs med blikket ned i bakken resten av livet.
Avatar

Re: Oppbrukt

juni 14 2022 - 00:16
Ja, har en god jobb som jeg elsket, men ting har endret seg, familie, hjem og samboer er borte, og jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor. Håpte at jobben skulle være en såpass til distraksjon fra alt som skjedde. Men nå er jeg sykemeldt, kan ikke møte opp på jobb og heller intet hjem å dra til. Har kjøpt inn litt ting idag, får se hvor jeg ender i morgen.
Til forsiden