Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker ikke å leve mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker ikke å leve mer

des 24 2016 - 15:39
Tenker hele tiden på å skade meg selv.Vet av erfaring at det blir verre i jula.Prøver å tenke på at det vil såre foreldrene mine men begynner mer å mer å tenke at de får et bedre hvis jeg ikke er her mer.
Avatar

Re: Ønsker ikke å leve mer

des 24 2016 - 19:09
Jula er i grunn hva man gjør den til ... Vil man være trist så blir man trist.

Sannheten er at desember ikke er så annerledes enn januar og november: Det er omtrent like kaldt ute, det blir mørkt ute omtrent like tidlig, det er like lite å se på fjernsynet som ellers, folk flest er like opptatt med seg selv som vanlig, ... and the list goes on.

For de aller fleste handler jula om å bruke penger på å kjøpe skrot (som blir kastet eller returnert), i tillegg til å spise og drikke til man ikke klarer å stå oppreist. Det er meg, meg, meg all the way, ja faktisk resten av året!

Og når det endelig er nytt år kjøper man treningsmedlemskap man kun bruker i to-tre uker før det er tilbake til å være den man var før julen begynte. Så alt i alt er det ikke så mye å streve etter for å ta del i - og det er definitvt ingen grunn til å skade seg selv for. Sett heller på en god film og spis litt søtsaker.
Avatar

Re: Ønsker ikke å leve mer

des 26 2016 - 01:07
Jeg føler akk det samme som deg. Livet gir ikke mening lenger, og jeg føler jeg ikke har en betydning i denne verden. Venner har jeg heller ikke. Foreldrene mine snakker jeg ikke med om sånne ting og ikke engang helsesøster på skolen er interessert i å hjelpe. Den eneste grunnen til at jeg fortsatt er på denne jorda, stående oppreist og eksisterende er pga foreldrene mine. Jeg klarer ikke tanken på å forlate de. Jeg er ganske nærme det å gi opp, jeg tenker ofte på forskjellige måter å avslutte på, hver dag faktisk.
Jeg er så ensom og alene, jeg skriker etter hjelp, men alle lukker ørene. Jeg orker ikke mer. Så jeg vet hva du snakker om. Kanskje andre bare hadde hatt det best uten folk som meg.
Avatar

Føler det samme

jan 2 2017 - 03:04
Selv om det ikke er julen i seg selv så er det vinteren, jeg får mer tid til og tenke på de triste vonde tingene og mer lyst til å forlate denne verdnen. Hjelper også lite når man ikke har noen gode nære venner man kan snakke med. Så skjønner Veldig godt hvordan du har det <3
Avatar

Re: Ønsker ikke å leve mer

jan 2 2017 - 18:35
Kom meg igjennom jula denne gangen å:-( Føler litt skuffelse i det men håper det går over.
Avatar

jula....

jan 3 2017 - 22:41
Ja, vi er mange som synes at jula ikke er noe stas. Men sannelig kom vi gjennom den dette året også. Neste jul er jeg antakelig i utlandet, og da trenger jeg iallfall ikke være sammen med familien min. Da gjør jeg som jeg vil.
Til forsiden