Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ødelagt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ødelagt.

nov 5 2019 - 01:54
Hei, jeg er en mann i 30+, jeg har slitt mye med angst og depresjon igjennom livet, jeg har samboer som jeg er gla i og har 2 flotte barn med, siste årene har ting startet å gå kraftig ned, jeg føler meg mere og mere alene selv om jeg er sammen med de jeg er gla i, jeg føler ikke jeg hører hjemme her lengre, jeg har sagt til legen min att jeg ikke har det bra, men jeg får ikke til å fortelle helt hvordan/hvor ille jeg føler det går nå, jeg føler ikke lengre att jeg har kontroll over meg selv, å det skremmer meg..
Avatar

Re: Ødelagt.

nov 5 2019 - 02:45
idk as! kan jo kanskje øve på hva du skal si? og så prøve igjen? men føler med deg as! klarer ikke helt å fortelle hvordan jeg egt har jeg heller as... er ikke lett! føler heller ikke at jeg har så mye kontroll.. men har liksom vendt meg litt til det as.. har liksom vart så lenge nå.. yeah er litt skummelt men assa orker rett og slett ikke å bry meg lenger hahah.. idk hva jeg skal si... vil bare du skal vite at du ikke er helt alene om dette! håper ting ordner seg for deg etterhvert!!
Til forsiden