Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

O jul med din (u)glede

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

O jul med din (u)glede

nov 29 2020 - 21:10
Hadde tidenes planer om å ikke feire jul. Gledet meg til å være alene med katten. Så kommer det uventede planer og ting forandrer seg. Nå? Planer med familien. En familie hvor ting ikke snakkes om, mennesker sees ned på og jeg klarer ikke riste av meg nok en tung realitet at julen, faktisk, er en byrde. Jeg kan ikke få meg selv til å ville delta, jeg har ikke krefter igjen til det. For noen er det er mareritt å være alene, men for meg så er det alt jeg ønsker, for en gangs skyld.

Beklager, dette virker nok som en bagatell for mange, men jeg daler ned i kjelleren ved tanken på det. Jeg hører ikke hjemme der.
Avatar

re: 0 Jul

nov 30 2020 - 09:03
Så sant du mener det du sier, så ser jeg ikke problemet med at du kan takke nei til situasjonen, har familien presset deg på noe vis til å delta?
Til forsiden