Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nyttig læring og informasjon om DEPRESJON og behandlingsmetoder (bra og dårlige)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nyttig læring og informasjon om DEPRESJON og behandlingsmetoder (bra og dårlige)

sep 14 2017 - 15:15
Heisan alle sammen,

Under min søken etter mer kunnskap og forståelse om depresjon og behandlinger av dette, kom jeg over denne nettsiden (se under).

Den er på engelsk, men om språket er et problem for deg kan du forsøke å bruke Google Translate (kopiér nettadressen, og så "lim inn" nettadressen i Google Translate og trykk på "Oversett").

Jeg har en sønn som i ett år nå har slitet voldsomt med både dyp depresjon og angst, uten å få skikkelig hjelp noe sted ennå.... bare piller (som er et mareritt av bivirkninger).

På denne nettsiden står det om ulike medisintyper og effekten av dem, samt terapi-metoder hvor det nevnes hvilke metoder som fungerer og hva som IKKE fungerer mht. depresjon.

Innlegget er moderert og linken er fjernet i henhold til forumets regelverk.

mvh Moderator

Avatar

Re: Nyttig læring og informasjon om DEPRESJON og behandlingsmetoder (bra og dårlige)

sep 16 2017 - 13:15
Takk for tipset, er vanskelig å manøvrere seg rundt i jungelen av informasjon på internett, og etter min erfaring er det uforståelig vanskelig å finne ut hvor man kan få hvilken hjelp. Er 27 år gammel og på mitt ellevte år med depresjon, denne lenken skal jeg sjekke ut i kveld.
Til forsiden