Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny jobb, plutselig utmattelse og Zoloft.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny jobb, plutselig utmattelse og Zoloft.

aug 11 2019 - 09:18
Jeg begynte i ny jobb forrige uke. Merket at jeg ble mer og mer utmattet etter bare et par dager. Gjenkjenner (tror jeg) symptomer på depresjon fra sist for to år siden.

Er ganske desperat nå, for jeg vet at jeg ikke kommer til å klare neste uke på jobb. Jeg har to små barn, så livet er hektisk. Sist gang ble jeg sykemeldt i over 6 måneder (det var sammensatt), men ble frisk ved hjelp av psykolog.

Nå har jeg som sagt en ny jobb, og jeg får vondt i magen av å tenke på den og alt som kreves av meg fremover.

Snakket med allmennlege på telefon i går og vi ble enige om at jeg skulle prøve Zoloft (som jeg har fått resept på før men ikke brukt). Tok 25 mg i går kveld. Katastrofalt! Våknet 01:30 i natt og følte meg helt for jævlig. Varm og rar i kroppen. Kvalm, vondt i magen og tørr i munnen. Klarte ikke å holde kroppen i ro, spesielt beina måtte beveges hele tiden. Selvsagt dødstrøtt, og sovnet lett igjen, men ble gang på gang rykket ut av søvnen med en følelse av å ikke få puste ordentlig og en kvalmebølge.

Jeg skal ikke ta flere tabletter, men lurer på om det er noen som har erfaring med noe sånt? Hvor lang tid tok det før effekten forsvinner? Får fortsatt ikke sovet eller spist. Trodde jeg var helt utmattet i går, men det er bare halvparten av sånn jeg har det nå.
Avatar

Re: Ny jobb, plutselig utmattelse og Zoloft.

aug 11 2019 - 17:27
Ut ifra det jeg har hørt så har slike piller så forskjellige indvirkninger på folk. Jeg tok Zoloft også over en 6 måneders periode, men for meg så var det som at jeg aldri egentlig tok dem. Merket ingen forskjell i det hele tatt, selv om jeg øket mg.

Kan være pågrunn av dette: https://www.youtube.com/watch?v=hU0l6Dne57c
Biochemical depression vs depression.
Til forsiden