Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Null sexlyst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Null sexlyst

juli 21 2019 - 21:18
Jeg har vært deprimert i mange år, og det har naturligvis satt tydelige spor i livet mitt, men noe av det det har gått verst utover er sexlysten. Den er rett og slett ikke tilstedeværende. Jeg kan bli «ivrig» av tanken, men når det kommer til selve akten forsvinner all lyst.

Jeg har vært sammen med drømmemannen i over 2 år nå, men jeg bet det ikke har noe med han å gjøre da dere har foregått i flere år før jeg møtte han.

Å ha sex er blitt et gjøremål for meg på lik linje med å vaske klær og rydde ut av oppvaskmaskinen. Jeg utsetter det som regel, men en gang i blant føler jeg at jeg bare må få det unnagjort også er det en stund til neste gang. Jeg ønsker ikke at det skal være sånn, men jeg blir rett og slett aldri kåt.

Erfaringer, tips, råd eller støttende ord?
Avatar

Re: Null sexlyst

juli 21 2019 - 21:56
Hei@Lyncher94!

Dette har nok en direkte sammenheng med depresjonen du beskriver. Når det er sagt så er vi alle mennesker forskjellige også når det gjelder sexlyst. Noen vil hele tiden, mens for andre så er det ikke så viktig.

Du skriver at du har funnet drømmemannen. Om dere begge synes at dere har et fint sexliv, så spiller det jo ingen rolle om dere har sex 1.gang i året eller 300.
Det er uansett viktig at dere er på samme bølge når det gjelder sex - om du ikke har noe behov og han ønsker sex hele tiden - så vil nok forholde ryke før eller siden. Han vil mest sannsynlig begynne å lete etter noen som kan gi han det han føler dere evt mangler i forholdet.
Jeg sier ikke at dette er tilfellet hos dere, men bare vær OBS - dette er en klassiker.

Om dere har barn, er jo også det en naturlig grunn for at sexlivet kan komme ned i en bølgedal.


Du skriver at du ikke har sexlyst - jeg tror det er viktig at dere bruker god tid under foreplay og at alle gjøremål som trappevask, innkjøp ect er unnagjort.
Hør om mannen din kan masere deg, kanskje det er en ide med et sexleketøy, se på porno sammen - ett eller annet som kan bidra til å øke lysten. Det er som med sex som med mye annet - har man det gøy i senga så blir det til at man gjør det oftere.


Lykke til!
Avatar

@Petterpan

juli 21 2019 - 22:39
Situasjonen er sånn at han ønsker sex hele tiden. Jeg har sex med han ofte fordi jeg vet dette er noe han ønsker, og for at ikke han skal gå ut å lete etter dette andre steder. Jeg har ikke noe behov for det, men gjør det på lik linje som det at jeg vasker klær, lager mat, rydder og vasker, osv... Ikke fordi jeg ønsker det, men fordi det må gjøres. Sex er for meg blitt et gjøremål som må fullføres et par ganger i uka for forholdets skyld. Vi har ikke barn.

Hva gjelder foreplay kan jeg prøve å finne andre metoder enn det som er prøvd ut til nå for å se om noe funker for meg. De du har nevnt ovenfor fungerer dessverre ikke.
Avatar

Re: Null sexlyst

juli 21 2019 - 23:58
Hei igjen@Lyncher94!

Akkurat:)
Du vet at rundt 1% av befolkningen er asexuelle? Forekommer i forskjellige grader - hva tenker du om det?
Skal bytte navn til Dr.Phil straks:) Får ikke lagt meg før diagnosen er stilt:)

Har du noen gang prøvd tantra massasje? Det kan veldig godt være en nøkkel for deg/dere.
Avatar

@petterpan/Dr.Phil

juli 22 2019 - 00:08
Jeg må ærlig innrømme at ordet aseksuell har dukket opp i hodet mitt en del ganger i løpet av de siste årene, ja.

Tantra massasje har jeg hørt om. Aldri prøvd og vet egentlig ikke hva det er.
Til forsiden