Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Null motivasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Null motivasjon

sep 29 2017 - 20:16
Hei, er nå så deprimert og tømt for motivasjon at jeg klarer ikke å se for meg en framtid der jeg har det bra. Er nå 24 år gammel, jeg har ikke noen utdanning å alt jeg har er en liten deltids jobb. Har søkt etter en fulltids jobb i 4 år nå uten hell, det får meg til å føles ubrukelig, som om jeg ikke er verdt.

Skjønner ikke hva det er, jeg er jo en oppegående person, jeg har rimelig bra fysikk, jeg er ikke dum. Men når det blir avslag på avslag på avslag, da føler jeg meg ikke veldig oppegående, jeg føler meg dum.

Jeg føler ikke at NAV hjelper heller, de sendte meg på et jobbsøkerkurs, som jeg var positiv til, det gikk fint, men når det kurset var ferdig sendte de meg etter et par månder på det samme kurset. Som arbeidsøker hadde jeg jo ikke noe valg å måtte jo godta. Nå veit jeg liksom ikke hva jeg skal gjøre.

Jeg har hatt lyst til å gå skole, men jeg tør ikke starte noe skole før jeg veit hva jeg vil.

Jeg blir rett og slett helt utmatta av tanken på å fortsette uten jobb. Jeg blir fysisk og mentalt utmatta av det, jeg har heller ikke noen jeg føler jeg kan falle tilbake på å bare snakke med. Hele situasjonen har gjort at jeg nesten ikke har kontakt med vennene mine. Jeg møter nesten aldri folk.

Folk jeg vokste opp med er liksom etablerte, de kjøper hus, gifter seg, får barn etc. Det er så umotiverende at jeg er milevis bak, jeg er 24 år gammel, uten noen å snakke med, jeg har en stund nå tenkt at det kanskje er for sent for meg, jeg vil ikke tenke slik, men klarer ikke å ikke gjøre det.

Jeg veit liksom ikke hva mer jeg skal si, hele situasjonen har gitt meg angst, sitter her med en klump i magen hele tida. Håper bare på å få en jobb, jeg syns faktiskt jeg fortjener en jobb, jeg har aldri hatt en jobb der jeg ikke har stått på å jobbet hardt, jeg veit ikke lenger. Deilig å dele det litt i alle fall.
Avatar

:)

sep 29 2017 - 21:29
Har du vurdert nettstudier? :) Hvordan er mulighetene for å få en større stilling der du jobber da? Har du søkt der, eller bare andre steder? :)
Til forsiden