Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil dele erfaringer, råd og tips?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil dele erfaringer, råd og tips?

okt 25 2020 - 19:46
Hei
Jeg er en kvinne på 27 år som sliter med depresjon, angst og adhd. Vet ikke helt om jeg kan si jeg sliter med spiseforstyrrelser i tillegg, men jeg spiser kun en gang om dagen å blir kvalm av det jeg skal spise. Jeg leter etter noen «i samme båt» som kanskje forstår meg og vil dele erfaringer.

Jeg har vært sykemeldt i 4 mnd nå og føler falt skikkelig «på trynet» når jeg gikk ut i sykemelding. Føler egentlig livet blir ganske meningsløst til tider, mens alle bare trøster meg med at «det vil ordne seg» «ta tiden til hjelp». Problemet med det er at jeg er redd for at depresjonen min skal sluke meg så opp at den blir enda vanskeligere å komme ut av. Jeg går til behandling for alt dette også men tanken og redselen for at det aldri skal ordne seg tar over fornuften av å til. Føler heller ikke jeg får raskt nok og generelt nok hjelp fra det offentlige, men det er vell bare adhden som stresser.

Til vanlig er jeg en energisk dame som elsker å jobbe å være sosial. Men etter jeg ble «syk» føler jeg ingen egentlig vil være sammen med meg, å til slutt vil jeg vell ikke ha noe sosialt liv? Jeg å forstår at vennene mine vil være med meg, men angsten forstyrrer tankene mine så veldig.

Avatar

Re: Noen som vil dele erfaringer, råd og tips?

okt 25 2020 - 20:38
Hei! Dette hørtes ikke lett ut. Ta den psykiske helsen din på alvor, ta deg god tid til å finne den riktige hjelpen og sorter kaoset en ting om gangen! Noen ganger kan en slik periode vise deg hvem dine egentlige venner er. Viktig at du stoler på dem som du merker er der for deg.
Avatar

Re: Noen som vil dele erfaringer, råd og tips?

okt 25 2020 - 20:50
Har begynt å gå opp for meg hvem mine ekte venner er, endelig! Hadde en tendens til å la folk tråkke på meg, litt for mange ganger... Tror jeg har fått litt separasjonsangst pga mobbing i ungdomsperioden... Bor på ett veldig lite sted, så er veldig vanskelig å få annen hjelp enn det kommunen har å tilby dessverre... Men hvis noen har forslag til hjelp dem mener hadde passet for meg, tas det i mot med åpne armer!
Til forsiden