Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har overlevd selvmordsforsøk? Føler jeg har fått permanent skade

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har overlevd selvmordsforsøk? Føler jeg har fått permanent skade

des 29 2021 - 15:35
Tar det lang tid uten oksygen før man får hjerneskade om man overlever? For noen år siden hadde jeg en pose på hode, men angret meg så tok den av. Ble svimmel og hadde knøte igjen. Men hvor fort går det før man får permanente skader? For jeg føler at nå flere år senere så er hukommelsen og konsentrasjonen min veldig dårlig.
Avatar

Hypoksi

des 29 2021 - 16:27
Celledød ved okygenmangel starter etter noen minutter, men det avhenger også av oksygenmetningen du allerede har. Hjernen krever ca 1 liter blod i minuttet, og de symptomene du beskriver er vanlig ved oksygenfall. Samme skjer når man holder pusten også (lang undervannssvømming f.eks). MR-scann kan påvise skade, men trolig er det du opplever mest psykisk. Men å spørre fastlege om dette/henvisning, er ikke ikke så dumt kanskje.

Bare tips over, men selvopplevd her (men da undervannshendelse; jeg har tatt MT; og alt vel —-på papiret/scann)
Avatar

forståelse

des 30 2021 - 03:24
jeg har drøssevis med forskjellige
selvmordsforsøk bak meg
har forsøkt på flere måter
jeg har også merket sviktende
konsentrasjon og hukommelse
men tror det kan ha psykiske årsaker
eller være bivirkning av tung medisinering
men jeg vet selvsagt ikke da
Avatar

Hei

jan 3 2022 - 00:17
Hei ingeningen, sier meg nokså enig i "nidelven" over her at om du merker mye symptomer kan du ta en prat med legen din.
MEN det du beskriver er også erketypiske symptomer/plager med sterk depresjon da spesielt over tid. og når det først er snakk om det store S-ordet så henger det ofte litt sammen med depresjon og generell overarbeidet psyke...
Så snakk med legen om du er veldig engstelig, det er alltid lov. men kjenner igjen plagene du beskriver selv og har lest mye om det.
Hilsen M29 - Overlevd 2ganger. Ting tar tid, men det KAN bli bedre (:
Til forsiden