Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har mistet foreldre i kreft?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har mistet foreldre i kreft?

jan 16 2017 - 20:51
Jeg hadde ifjor mitt tyngste år noensinne. Min mor fikk kreftdiagnose i februar og pappa i mai. Pappa døde 6 uker etter sin diagnose. Jeg sliter veeeldig med dette.

Jeg føler jeg har mistet megselb helt, jeg er ufokusert, humørsyk, gjemmer meg og finner på unnskyldninger for å kunn være hjemme. Jeg trøstespiser og har gått fra å være oversosial til å kanskje forlate huset 3 ganger i uka.

Er det noen jeg kan prate med her inne? Noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver og kan gi meg noen gode tips eller fortelle meg at det blir bedre? Jeg har mistet helt meg selv og skjønner ikke hvordan jeg skal klare å bli nogenlunde megselv EVER igjen....

Håper noen tar kontakt
Avatar

Re: Noen som har mistet foreldre i kreft?

jan 16 2017 - 21:50
Jeg kjenner meg igjen i sorgen du beskriver. Jeg har selv mistet og vet hvor ubeskrivelig vondt det er.
Har du noen å prate med?
Det er mitt beste råd og det eneste som har hjulpet og hjelper meg. Jeg går til en profesjonell samtalepartner en til to ganger i uka. Og håper som deg at jeg finner tilbake til meg selv igjen. Det er ikke en rett eller alltid enkel vei (opplever jeg), men det har vært redningen for meg. Venner og familie har ikke fungert å prate med for min del, men det er individuelt. Jeg tenker også, siden du forteller at dette skjedde ifjor, at det nok sikkert er bra om du ikke utsetter det. Jeg utsatte (ufrivillig riktignok) å be om hjelp til å takle sorgen min, og det gjør det på ingen måte lettere.

Ønsker deg alt godt i denne vanskelige tiden for deg. Legg meg gjerne til som venn dersom du vil ha en samtalepartner her inne.
Varme tanker
Avatar

Re: Noen som har mistet foreldre i kreft?

jan 22 2017 - 23:33
Jeg har mistet den ene av forelderen min i kreft. Men jeg kan dessverre ikke si som deg, og at jeg etter teorien burde gråte av sorg, men det var nok heller tårer med lettelse. Men jeg har slitt med mitt i ettertid, og det beste rådet her er å få en god psykolog og få snakket ut om alt, og kanskje lære dine måter å takle det på, på en best mulig måte.
Ønsker deg lykke til, og det var trist å høre at du har mistet en du er glad i!
Til forsiden