Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med positiv erfaring med ECT????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med positiv erfaring med ECT????

mai 17 2018 - 20:42
Vil gjerne høre om andres erfaringer ang ECT
Avatar

Re: Noen med positiv erfaring med ECT????

mai 17 2018 - 22:17
Istedenfor å høre om andre som sier at det kanskje var kjempebra eller lignende så er det så enkelt i disse dager å søke opp forskning på ulike felt, for eksempel "ect braindamage"- Dette blir kun foreslått i mer ekstreme tilfeller eller hvis pasientenen selv spør etter det, men dette er noe det blir mindre og mindre av, av flere ulike grunner som lett kan finnes frem.

Men sliter man ekstremt & har prøvd alt & er klar over hva det kan gjøre med hjernen så er det greit, har forståelse at for noen så vil det gjøre livet bedre hvis man er langt nede. Men er et stort valg å ta.
Avatar

Re: Noen med positiv erfaring med ECT????

mai 18 2018 - 12:45
Jeg har prøvd ECT pga depresjon. Det hadde dessverre ingen effekt på meg men hadde heller ingen bivirkninger. Så jeg angrer ikke på at jeg prøvde det. Traff andre under behandlingen som mente de hadde god effekt. En mann sammenlignet en runde med ECT med å gå 5 år på anti-depressiva. Tror det er litt enten eller om det virker.
Avatar

Re: Noen med positiv erfaring med ECT????

mai 18 2018 - 14:29
Snøstorm:

2 ord: Kognitiv terapi.

Depresjon forårsakes i de aller fleste tilfeller (hvis ikke absolutt alle tilfeller) av negative, bevisste eller ubevisste tanker. Ikke fuck med hjernen din før det er aller, aller siste utvei (enten det er i form av kjemiske stoffer/piller eller elektrosjokk). Over all sannsynlighet fungerer hjernen din akkurat som den skal; du bruker den bare feil (som de fleste mennesker gjør i en eller annen grad, meg selv inkludert).
Til forsiden