Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med

jan 4 2021 - 16:31
Trenger virkelig noen å snakke med i en periode. Merker depresjonen bestemmer mer og mer over livet mitt og dagen blir tunge og vanskelige. Kan være helt anonym om hvem du er (navn, alder, bosted osv.) men fint om du vil dele litt erfaringer og tanker om mental helse, mentalitetsendring og livet generelt håper på svar.
Avatar

RE: Noen å snakke med

jan 4 2021 - 20:43
Hei du,
Jeg vil veldig gjerne støtte deg igjennom denne vanskelige tiden:))
Hører veldig gjerne fra deg!
Avatar

Re: Noen å snakke med

jan 5 2021 - 01:21
Jeg vil veldig gjerne snakke!
Avatar

Hei fine deg!

jan 5 2021 - 07:06
Jeg vil gjerne dele erfaringer og tanker. Synes ting er litt vanskelig fortiden jeg også. Virker som du ønsker en endring. Det ønsker jeg også! Synes det er vanskelig!
Avatar

Hei ditt vakkre vesen!

jan 7 2021 - 00:58
Send meg gjerne melding :)
Avatar

Prøv å vri oppmerksomheten bort fra deg selv

jan 9 2021 - 19:04
Livet er i perioder jævlig. Men livet er også i perioder helt ok. Jeg har grusomme dager innimellom der depresjonen trykker meg så langt ned at jeg ikke ser hensikten med å eksistere. Jeg har prøvd mye greier, samtale med lege og psykolog, medisiner, trening, diverse apper som skal fikse problemet etc. Hos meg er det en ting som fungerer bedre enn de andre alternativene - ta vekk fokuset (gi faen i) meg selv, og heller prøve å støtte en som jeg ser / vet ikke har det bra. Det skjer noe med meg etter at jeg endrer tankemønsteret bort fra meg selv. Samtidig gir det meg etter en stund en slags følelse av verdi ettersom jeg faktisk har gjort situasjonen litt bedre for en annen. Jeg vet ikke, tror egentlig at jeg «finter» min egen hjerne til å ha fokus på noe annet, og etter en stund så fører dette til at depresjonen slipper taket. Bare et forslag. Håper det går bra meg deg!
Til forsiden