Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med

des 14 2016 - 18:40
Hei! Jeg er en 24 år gammel student som ønsker seg noen å snakke med. Noen som vet hvordan det er å være langt nede, sliten og demotivert. Noen som ønsker å komme seg ut av gjørma, og som vil utveksle erfaringer - gode og vonde - på veien. Noen som vil fortelle om små og store fremskritt og tilbakeskritt. Noen å heie på, og som vil heie på meg.

Er det noen som kan tenke seg dette? :-)

Natalie
Avatar

Re: Noen å snakke med

des 24 2016 - 09:03
Hei Natalie, jeg vil gjerne ha noen og snakke med og hjelpe hverandre og holde det gående på veien til å bli bedre. Er selv mann på 26 som har slitt veldig siden 2014 og prøver og komme tilbake i arbeid eller begynne og studere ved hjelp av nav.

Hilsen Tord
Avatar

Re: Noen å snakke med

des 24 2016 - 19:12
Jeg er 32 år og har vært der dere er, men delvis klart å komme meg ut av det. Send gjerne en melding hvis dere ønsker å slå av en prat!
Avatar

Re: Noen å snakke med

feb 19 2017 - 15:09
Hei, jeg er en gutt på 24 som har slitt lenge og gjør det fremdeles, både depresjoner selvskading og diverse.
Av natur er det å stille opp for andre det eneste jeg føler jeg faktisk klarer så om du skulle føle for å ta en prat eller trenger litt motivasjon så er jeg tilgjengelig.
Ønsker deg alt godt!
Til forsiden