Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Never ending depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Never ending depresjon

aug 17 2023 - 19:42
Jeg har hatt depresjon i over 3 år. Det var verst på starten og jeg har sakte men sikkert blitt bedre. Fikk behandling av psykolog og trodde jeg var bedre.
Denne uken har vært ganske hektisk og jeg har gjort masse flere dager i strekk. Kroppen min var utslitt og idag isolerte jeg meg, jeg følte at jeg gikk tilbake til mine depressive perioder. Har bare vært i rommet, og ikke gått ut idag. Verste av alt er at jeg ser alle kose seg ute i finværet men jeg klarer ikke.
Noen råd?
Avatar

Kronisk lidelse

aug 17 2023 - 21:58
De fleste som lider av angst/ depersjon har disse diagonsene for alltid.
Har hørt enkelte suksess- historier der folk har blitt friske.

Jeg tror en må tenke at dårlige dager kommer og går- og akseptere dette.
( en person med kronisk fysisk sykdom som feks leddgikt vil jo også ha sine ups and downs)

Psykologer tror jeg heller ikke kommer med noe " mirakelkur" - men de skal kunne gi verktøyene så du kan utøve førstehjelp på din egen hjerne når tankene kommer snikende.

Lurt å skrive ned hva som trigger en og også ha en strategi / plan å komme seg oppå igjen.
Avatar

Re: Never ending depresjon

aug 22 2023 - 12:38
Du er ikke bipolar? Bare en tanke... kjenner meg igjen. Uten at jeg kan vite det av det lille du skrev. Men 3 år er lenge og ikke en vanlig depresjon tror jeg. Økt aktivitet i perioder? Ting føles bedre, tror en er frisk. Energiproblemer... jepp! Kanskje få en utredning på det? Husk at man alltids kan få det bedre hvis man selv jobber aktivt for det. Men den kjemiske ubalansen i hjernen bidrar til å dra en ned, så ikke skyld på deg selv. .Gjør det beste ut av det og tillat deg selv dårlige dager er mitt råd...
Til forsiden