Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtrapping zoloft (etter mange år)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtrapping zoloft (etter mange år)

jan 10 2022 - 15:23
Hei

Jeg har brukt Zoloft sammenhengende i over 10 år, mest 50mg/døgn. Jeg ønsker - hvis jeg klarer det - å slutte helt. De siste 4-5 månedene har jeg tatt 25mg/døgn uten å registrere at jeg har blitt noe verre, og de siste 3 ukene har jeg tatt 12,5mg/døgn.

De siste to ukene har jeg absolutt blitt verre. Jeg er ikke suicidal, men ønsker bare å være alene og sover mye. Jeg har en bekymret personlighet, og er naturligvis redd for at ting ikke blir bedre. Jeg vet ikke om grunnen til at jeg føler dårlig er abstinens eller om den underliggende depresjonen titter frem. Jeg har fast jobb, men er sykemeldt en ukes tid for bedre prøve å håndtere symptomene.

Da jeg startet å bli dårligere (kort tid etter å ha gått ned til 12,5mg/døgn) så var min opprinnelig plan å bli på 12,5mg inntil jeg føler bedre, men jeg må si at jeg nå er veldig i tvil, og setter pris på høres andres erfaring med nedtrapping etter mange års bruk av Zoloft eller annen SSRI.

Legen min er kjent med situasjonen men jeg styrer nedtrappingen selv.

Jakob
Til forsiden