Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nære kanten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nære kanten

april 8 2018 - 18:25
Hei. Jeg er ei jente på snart 18 år som har mistet absolutt alt av motivasjon og livsglede. Jeg har vært psykisk syk siden jeg var 8 år gammel og jeg kjenner på hele kroppen min nå og jeg er nær slutten. Jeg var nylig savnet av politiet i 2 dager. Jeg stakk av til Oslo og oppsøkte eldre, sktechy menn i håp om at de skulle ta livet av meg. Fordi da hadde det ikke vært min feil ikke sant? Da slipper jeg å føle meg ego og da hadde jeg sluppet å vært "hu jenta som tok livet av seg". Da hadde jeg heller blitt "hu stakkars jente som ble drept i en leilighet i Oslo. uff..."
Jeg spurte rundt om noen var villig til å drepe meg for penger. Etter to dager ble jeg funnet på legevakta i Oslo av mamma etter en overdose. Jeg ble kjørt rett til Sanderud og her er nå nok en gang... 4. innleggelse nå. Selvmordstankene er sterkere enn noen sinne og jeg blir helt frustrert over at jeg ikke kommer meg ut herfra så jeg kan ende det en gang for alle. Faen. HVA FAEN SKAL JEG GJØRE, HVEM FAEN ER JEG HVA FAEN SLAGS LIV ER DETTE.

jeg hater å snakke om slike ting høyt, og hvertfall å skrive det anonymt på en eller annen random nettside jeg aldri har vært på før. føler meg så jævlig desperat og oppmerksomhetssyk. jeg er kanskje det? jeg vet da faen lenger.

takk for at du lytta? i guess???

sigh

Hei, vi vil gjerne snakke med deg. Fint om du kan sende oss en melding på Sidetmedord.no

Hilsen
Administrator
Avatar

til libra

april 8 2018 - 20:44
du kødder?
Avatar

nysgjerrig?

april 8 2018 - 21:23
Vell, no veit ikke jeg helt hva som feiler deg, men for å sjekke om du bare er oppmerksomhetsyk eller om du faktisk lurer på hva alt dette her er, kan du se hva du tenker etter denne videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=W7bRGzFt2oE

Om den treffer noen nerver, let me know.
Avatar

Re: Nære kanten

april 8 2018 - 22:07
Jeg har dessverre ikke noe jeg kan si for å gjøre livet lettere for deg. Det eneste jeg kan si er at det ikke blir bedre hvis du får noen til å drepe deg ettersom at de kan risikere å havne i fengsel for dette. jeg er selv snart 18 år og sliter selv med selvmordstanker hver dag. måten jeg takler alt på er ved hjelp av selvskading, men er redd for at familien skal finne ut av det. Livet er ikke enkelt, men måten jeg klarer å leve fra dag til dag er at jeg prøver å finne noe jeg kan "holde meg til" som gir meg livsgleden til å leve noen timer til.
håper deg alt godt.
Avatar

livetspuslespill

april 9 2018 - 12:48
jeg vet veldig godt hva depresjon er og hva det innebærer. dette er ikke noe nytt for meg.
Avatar

Hei

april 9 2018 - 23:15
Dette hørtes helt fryktelig vondt og vanskelig ut :( Inderlig trist å høre hvordan du har det.. Kan jeg spørre hvordan psykisk syk du har vært og er? Jeg har en del kompetanse innen fagfeltet (både teoretisk og som pårørende), så håper jeg kan tilby litt forståelse og støtte oppi alt dette. Ta gjerne kontakt om ønskelig.
Lykke til.. Varm klem fra meg.
Avatar

rosewood

april 10 2018 - 11:25
jeg har en ganske kraftig PTSD diagnose. alvorlig depresjon, angst, ocd, psykoser
the list goes on

tusen takk
Avatar

<3

april 10 2018 - 16:59
Uff, får bare lyst til å sende deg en god, lang klem, kjære deg... Dette hørtes veldig tøft ut.. Skulle ønske jeg kunne tatt bort all smerten din, og alle de fryktelige motbakkene som du møter på :-(
Har du noen som er der for deg og som tar godt vare på deg? For det fortjener du så veldig..
Om du ønsker å snakke om ting som har skjedd/traumer/opplevelser/tanker og følelser, eller andre ting, så er jeg her hvis du vil.

Men du? SÅ sterk du er som har kjempet deg igjennom så mye, og i så mange år. Jeg syns du er flink, jeg.. Og du fortjener sånn å oppleve livsglede og bedring.. Jeg ønsker deg alt godt, fine deg.
Til forsiden