Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når skal det være slutt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når skal det være slutt?

des 30 2019 - 02:07
Når skal alt slutte å gjøre så vondt?
Alt føles så meningsløst.. jeg ser liksom ikke noe lys i enden av tunnelen gjennom dps heller.. det føles bare mer og mer mørkt! Jeg er en person som liker å fikse ting selv eller klare det selv men nå er det så mye jeg ikke forstår med meg selv med alle diagnosene at selvmordstanker er det som opptar hode mitt hver eneste dag...
Jeg ville ikke dø men....smerten og fortvilelsen jeg bærer på forteller meg noe annet.. :(
Avatar

Re: Når skal det være slutt?

des 30 2019 - 15:44
Jeg har dager når jeg tenker det samme og at mørkheten skal aldri ta slutt.
Avatar

Vi et flere..

des 30 2019 - 23:34
Som ikke skjønner denne tilværelsen. Nå har jeg lest rundt på forskjelige sider, forum osv.. vi er ufattelig mange i samme båten egentlig. Vi alle lurer på det samme. Hva er vitsen?

Jeg føler det også meningsløst som deg. Jeg sliter til tider veldig. Det er veldig vondt. Men så har jeg den indre krigeren min som nekter å gi opp. For hva er det verste som kan skje? At jeg faktisk en dag finner en mening? Min mening? Eller kanskje jeg får en "åpenbaring"? Kanskje det Jeg hver dag kjemper i mot faktisk vil over vinne? Kanskje jeg vil få rett hjelp? Vil ikke alt sammen være verdt det da? Vil det ikke alltid være verdt å gi det en sjanse til? Og en til, og ennå en om du må?

Hvis det er en ting du skal være glad for at du aldri vil gjennomføre, så er det å forlate denne verden. Det er ikke en svakhet, men en styrke å tørre å gå videre selv å vondt det er. Gudd hva vi har tålt! Og vi er ikke alene. Som sagt innledningsvis, så er vi mange som lider. Vi er ikke unormale. Det er en vond verden.

Så hva enn det er verdt kjære deg, så er du ikke alene. 4 mnd i dps er svært kort for noen, og du skylder deg selv å gi det en sjanse. Det tar tid å bygge tillit. Ikke tenk på alt du må si, tenk at det kommer. Når du er klar. Den eneste som legger press på deg, er deg selv. Husk, det finnes masse av andre hjelpe muligheter også der ute.

Klem fra meg - med ønske at du går inn i 2020, med nytt mot for veien videre til å bli frisk! ❤
Til forsiden