Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når pappa er utro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når pappa er utro

sep 23 2016 - 11:04
Hei. Har noen opplevd at en av foreldrene er utro?
Avatar

:)

sep 27 2016 - 20:46
Jepp, og enda er di i lag sammen. Alltid negativ energi rundt dem og vanskelig å være rundt. Oppå det hele er mamma alkoholiker og sliter med depresjon og angst, og pappa driver med psykisk vold. De kommer neppe aldri til å skille seg, og kommer alltids til å teste hverandre og såre hverandre, og opp i det hele gitt meg store problemer, haha. Jeg må flire når jeg tenker på det får de gjør sitt beste og bryr jo seg om meg men jeg takler så vidt å besøke dem nå :) snakk med meg om du vil ha ut litt frustrajon angående dine foreldre og feiltakelser!
Avatar

Emne

nov 16 2016 - 16:31
Hei!

Det skjedde for en del år siden, og det var det som fikk mamma til å slå opp. Noe som var veldig positivt.

Jeg vil jo helst ha en samlet familie, men i det tilfellet her så var det best at det ble slutt. Psykisk vold er like ille, hvis ikke verre, enn fysisk.

Per d.d. så har jeg et helt greit forhold med pappa, men misliker sterkt hvordan han var før og klarer ikke helt å tilgi han for det.

Til forsiden