Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når ønsket og viljen ikke vil det samme..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når ønsket og viljen ikke vil det samme..

jan 23 2020 - 19:50
Jeg har vært deprimert lenge, egentlig så lenge jeg kan huske. Jeg kan ikke huske sist jeg var ordentlig glad på ekte. har angst en del andre ting. I fjor sommer var da jeg knakk. Jeg falt i en dyp depresjon som jeg ikke har kommet meg ut av det enda.. Med et selvmordsforsøk og uhorvelig mange tanker. Jeg tenker hele tiden at jeg ikke er god nok og at jeg har mislyktes så mye her i livet at det nå er på tide å kaste inn håndkle. Hva er vitsen med å leve hvis man ikke har det bra? Jeg ønsker egentlig å bli bedre, men viljen min er egentlig ikke der. Jeg har lyst til å gi opp. Jeg er sliten. Vet ikke hvorfor jeg skriver, men mest kanskje fordi jeg bare vil lufte tankene litt.
Avatar

Når ønsket og viljen ikke vil det samme..

feb 2 2020 - 13:41
Takk for at du luftet tankene dine.
Føler mye av det samme som du beskriver.
Noen positive ønsker og tanker men viljen og styrken borte,.. klart man er sliten.

Håper du finner glede i noe, om ikke så altfor lenge :)
Avatar

Re: Når ønsket og viljen ikke vil det samme..

feb 12 2020 - 13:54
Kjenner meg igjen i alt du skriver, bortsett fra selvmordsforsøket, heldigvis. Jeg har ikke turt å oppsøke hjelp, men føler jeg sitter og tipper på grensen. Går du til psykolog?
Avatar

Re: Når ønsket og viljen ikke vil det samme..

feb 14 2020 - 15:26
Hei
God dag.
Du kan klare dette.
Husk at du aldri må gi opp. Det er vanskeligere å kjempe enn det er å gi opp fordi når du gir opp så må du leve med skyldfølelsen av å ikke ha gjort nok eller engang forsøkt. Men når du får din vilje testet, så må du finne en måte å overkomme
all negativiteten. Forsøk litt mer, og litt enda mer. Du vil sakte innse at det ikke var så ille likevel. Begynn et sted....

Grip dagen -:)
Til forsiden