Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når livet føles meningsløst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når livet føles meningsløst

juli 25 2023 - 20:54
Hva gjør dere når alt føles meningsløst?

Jeg føler at ingenting jeg gjør betyr noe, at min eksistens ikke betyr noe. Ingenting spiller noen rolle, alt er meningsløst. Når alt er så mørkt, klarer jeg ikke finne lyset, klarer ikke finne meining i ordene jeg skriver. Noen som har en super løsning på det som føles som et umulig problem?
Avatar

Re: Når livet føles meningsløst

juli 25 2023 - 21:13
Jeg har følt det sånn i mange mange år.. Har liksom gitt opp alt.. Det eneste som "hjelper" meg bittelitt, er å faktisk gå så dypt i det at jeg "ser" grunnen til at jeg faktisk ga opp og har det sånn.
Da kan jeg liksom endre litt synsvinkel..

De dagene hvor alt er helt mørkt, og hvis en har hatt dager der det er lyst, kan en stille seg selv et spørsmål: hva ville jeg sagt til meg selv/hva ville jeg gjort nå, hvis jeg hadde sett lyset?
Avatar

Re: Når livet føles meningsløst

juli 25 2023 - 21:34
Har du fortalt det til fastlegen din?
Gå i såfall og snakk med hen om det!
Avatar

Re: Når livet føles meningsløst

juli 25 2023 - 22:32
Det trengs mye tenkning på hva som virkelig gir mening her i livet. Så må det handles. En sakte prosess her. Skulle gjerne hatt en suprere løsning
Til forsiden