Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når fargen grå er alt jeg ser... (hjelp!)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når fargen grå er alt jeg ser... (hjelp!)

sep 5 2016 - 00:00
Nå begynner jeg å komme farlig nær bunnen igjen. Dagene blender bare sammen, og jeg husker egentlig ikke hva som skjedde når.
Jeg har diagnosen "sosialt unnvikende personlighetsforstyrrelse". (pju, det er en laaang diagnose).
Men som psykologen min sier, jeg er litt i den a-typiske gruppen innenfor det. Fordi jeg har ikke problemer med å møte nye folk eller være i sosiale settinger, så lenge jeg innstiller meg på det.
Men av diverse grunner, er jeg nok en gang på tur ned i den forbaska gropa som er utrolig vanskelig å komme seg ut av. Det går fortere opp og ned enn om man skulle ha holdt på med en jo-jo...
Litt typisk for den diagnosen jeg har er at man gjerne har tilbakevendene depresjoner. Noe jeg aldri kan planlegge når det kommer og hvor lenge det varer.
Jeg har ingen andre en psykologen min jeg kan prate med (heldigvis har jeg han).
Men det er tøft å skal klare å holde maska ovenfor alle andre, hele døgnet, hele tiden, untatt de 2 timene i uka hvor jeg har time til han.

Skulle gjerne hatt noen, som ikke er nærmeste familie å prate litt med. Trenger ikke å være bare "deprimerende ting". Men bare noen som kan forstå litt. Noen som ikke bare sier "det ordner seg tilslutt" hver gang man sier at "nei, ting går ikke så bra akkurat nå".

Mvh. J23
Ps! Unnskyld for et rotete og lite oversiktelig innlegg. Jeg måtte bare få ut litt. Selv om det ikke kjennes ut som det hjelper her og nå.
Avatar

Samme her :)

sep 6 2016 - 13:09
Jeg har (også) diagnosen unnvikende personlighetsforstyrrelse, en diagnose jeg prøver å få grep om . Har vært kronisk deprimert og hatt GAD (generell angst) i mange år, men har fått den mere spesifike diagnosen i fjor.

Ja, det er slitsomt med denne jo-jo-effekten. Og når en greier, som oss, å være sosiale innimellom (på våre premisser) så er det enda mere uforståelig for de rundt oss at vi sliter! Avbestillinger og frafall blir ofte uglesett, men må en så må en! Jeg presser meg masse og vil ikke la diagnosen hemme meg, men det er slitsom å bære masken dag ut og dag inn.....

Bare send PM hvis du vil.
Mvh. J40
Til forsiden