Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når det er Vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når det er Vanskelig

aug 18 2019 - 13:26
Det er ikke lett. Når du begynner å føle at alle og alt virker som at de har det bedre uten deg. Da er det vanskelig å ikke la vær å tenke på mørke tanker. Har en liten unge på 5 måneder. Ungen fortjener ikke dette, ungen skulle hatt en glad og livlig mor. Jeg skulle ønske at det var en som kunne hjelpe meg opp når jeg er i mørke. En som kan dra meg opp når jeg har falt. Men det er ikke lett å finne en sånn person.
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 01:36
Jeg syns det er trist du har det slik.Har du ikke nær familie som kan hjelpe deg?Hva med å bli henvist til psykolog?
Avatar

Hei tilbake

aug 21 2019 - 22:51
Har familie, men de tar ikke situasjonen helt på alvor. Foreldrene mine har et bilde over at følelser er noe man skal sette strek over. Har en mann, men han skjønner ikke helt hvordan han kan hjelpe meg. Får behandling, men ennå så kjenner jeg denne mørke følelsen.
Avatar

Hei du

aug 21 2019 - 23:06
Vet du, jeg kan faktisk si at jeg vet hvordan du har det. jeg og har en baby på 5 med nå om 3 dager og jeg begynte å merke at noe var galt allerede første dagen på barsel. Alle snakket om den såkalte lykkerusen man skulle kjenne på, og at alt ble så bra. Men jeg merket det stikk motsatte, jeg følte meg så ensom og alene, og det eneste jeg kjente langt inni magen min var en stor klump full av sorg. Alle rundt meg var så mye mer glad enn hva jeg var, og det føltes helt forferdelig. Jeg skjønte fort at jeg hadde fått en fødselsdepresjon så jeg tok kontakt med fastlegen min, og snakket med han og han skrev ut antidepressiva til meg, ettersom jeg og hadde depresjon en tid før jeg ble gravid (som også øker sjansen for fødselsdepresjon).. Jeg vet ikke om dette var noe råd av noe slag, men du trenger hvertfall ikke føle deg så alene. Jeg føler med deg.
Avatar

Hvorfor må man føle det slikt?

aug 21 2019 - 23:32
Det var mitt eget valg å ikke ta antidepressiv, og grunnen var rett og slett fordi jeg ville amme. Det er virkelig slitsomt å føle mørket. Et klem ville ha vært fint akkurat nå.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 00:01
Det er trist familien din ikke tar deg på alvor men ikke alle forstår psykiske lidelser og da er det lett å si ting galt.det at de ser på at følelser skal man sette en strek.vi er alle fulle av følelser noen kontrollerer det bedre enn andre.Du må bare akseptere at de ikke Jan forstå det gjør jeg når heg føler meg misforstått jeg bare tenker det er ikke noe vits.personen kan aldri forstå uansett og det rare er når man aksepterer det så blir det faktisk lettere.det har jeg erfart.Jeg sender en stor klem til deg for du fortjener det.
Til forsiden