Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når depresjon tar overhånd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når depresjon tar overhånd

jan 14 2018 - 00:32
Jeg har følt meg sliten og langt nede i lang tid nå. Tanken på selvmord har kommet og gått.

Jeg har alltid vært en veldig utadvendt og livsglad person, jeg vet ikke hva som har skjedd og jeg har frem til i dag ikke klart å finne ut av det, men jeg er som forvandlet. Jeg eier ikke selvtillit lenger, jeg tørr ikke de enklest ting lenger og jeg har mistet alt av motivasjon.

Jeg er også veldig sjalu og jeg prøver nå å holde sjalusien min i sjakk, men jeg er livredd for å miste kjæresten min. Han vet at jeg ikke stoler 100% på han, noe som får han til å bli veldig sint. Jeg VIL stole på han, men jeg hjertet mitt har blitt knust før og jeg har alltid en stemme som sier "nei, for godt til å være sant! "
Jeg vil være den kjæresten som sier:"gå ut og kos deg" men istedenfor er jeg den kjæresten som lager kvalme og starter en krangel. Han derimot er ikke sjalu...Vil det si at han ikke elsker meg?

Det er tross alt ikke sjalusien som tar knekken på meg, nei det er den følelesen av å ha gitt opp. Jeg har ikke ork eller lyst til å gjøre noe lenger. Tårene presser på til og med I skrivende stund. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, men jeg trenger vel hjelp og gode råd.

Jeg har gått til psykolog før pga depresjon, jeg fikk cipralex (noe jeg ikke brukte fordi jeg er redd for å bli likegyldig til alt) Det hjalp å ha noen å snakke med, når sant skal sies så følte jeg meg på topp og endte hele besøket. Jeg klarte meg veldig bra - Trodde jeg.

Jeg blir ikke tatt på alvor når jeg snakker med legen min.
Det eneste jeg vet er at jeg har utviklet angst I en alder av 30 år (hver gang jeg har eksamen eller noe lignende)

Har noen vært I samme situasjon eller opplevd lignende?

Jeg vil bare gi opp hele livet. Det er så mange ting som har blitt så meningsløse.

Jeg er ikke unik...
Avatar

Re: Når depresjon tar overhånd

jan 16 2018 - 00:11
Begynte du å bli mindre "deg selv" etter du fikk en kjæreste, eller var det først etter flere år? Heller ingen andre ubekvemmelige situasjoner du har vært i det siste? Vet ikke om dette kan være til noe hjelp, men når jeg har hatt deprisjoner så har den villet prøvd å fortelle noe om meg selv. Typisk sider ved meg selv som har vært undertrykt. Så da må jeg virkelig ha lett for å finne ut hva depresjonen kommer fra. F.eks kan det være noe sjalusien din prøver å fortelle deg indirekte, som ikke er helt tydelig akkurat no
Til forsiden