Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når barna er det eneste som holder igjen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når barna er det eneste som holder igjen

sep 14 2019 - 11:26
Jeg orker ikke mer.
har barn som begynner å bli store, hva vil det gjøre med de om jeg forsvinner?
Avatar

Re: Når barna er det eneste som holder igjen

sep 14 2019 - 12:43
Du vet det blir bedre uansett hvor tungt det enn føles nå og vet det er vanskelig å tro på når man er midt i det, men det blir bedre.
Avatar

Re: Når barna er det eneste som holder igjen

sep 14 2019 - 13:24
Jeg klarer ikke forstå hvordan det kan bli bedre? Ungene vil få det bedre de også, hvis de bare hadde klart å forstå hvordan jeg har det.
Avatar

Ikke gi opp!

sep 15 2019 - 01:20
Jeg skjønner at du sliter med å forstå hvordan ting kan bli bedre (uten å vite hva du sliter med), men det blir bedre. Jeg har selv vært så langt nede at alt føltes umulig. Jeg sliter fortsatt i dag, men det går bedre. Jeg har fortsatt dager som er tunge og det er ikke alltid jeg vet hvordan jeg skal komme meg ut av en vanskelig situasjon, men jeg gir ikke opp. Jeg prøver å fokusere på noe som får tankene mine over på noe annet, eller snakke med noen som forstår.
Ungene dine trenger deg mer enn du aner. Fortell gjerne hva du sliter med om du føler for det, kanskje noen her inne kan hjelpe deg og gi deg råd. Håper du får det bedre etterhvert.
Til forsiden