Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når alt faller sammen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når alt faller sammen

juni 4 2018 - 17:20
Vi hadde ett godt liv, god økonomi, god bil, fin boplass, alt var perfekt. Vi valgte å få ett barn til, samme måned som jeg fødte raserte alt. Dette var i januar, nå føles alt bare helt fortapt. Jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre, jeg har to nydelige barn, og en flott samboer. Men vår økonomi er totalt rasert, vi blir kastet ut av boligen vi leier, nav hjelper oss ikke, vi har søkt å klart siden januar og kommer ingen vei. Jeg går til psykolog hver torsdag. Men jeg ser ingen forbedring. Livet er bare håpløst, jeg føler meg fortapt, og vil ikke leve mer. Hva faen gjør jeg nå. Hva skal man gjøre når alt går direkte til helvete, jeg ser ingen utvei lengre, mine to barn er det eneste som holder meg her, men jeg tenker ofte de vil få det bedre hos noen andre og at jeg har sviktet de totalt som mor. Vet ikke hvor jeg vil med dette, men jeg må bare få det ut
Avatar

Re: Når alt faller sammen

juni 4 2018 - 17:42

En forferdelig situasjon dere har havnet i når dere blir kastet ut av boligen deres.
Skjønner at det påvirker deg/dere veldig.
Det ville det jo gjort med alle.

Kanskje de som driver siden her har et forslag til hvor du/dere kan henvende deg/dere til å få hjelp?
De har iallefall tipset meg da jeg trengte råd fra noen om et spesielt tema. Og de er gode på å støtte deg og lytte til deg. Synes jeg.

Og du er ikke en dårlig mor selv om du/dere har havnet der du/dere er.
Avatar

Re: Når alt faller sammen

juni 10 2018 - 08:57
Leit å lese at dere har havnet opp i en sånn situasjon. Men fortvil ikke, det finnes ett lys, selv om det kanskje virker ufattelig langt frem. Jeg har 3 barn selv, hadde 2 biler(har bare 1 igjen nå), hus og en god jobb som yrkessjåfør. Jeg traff virkelig bunnen for ett par år siden, å når jeg ikke trodde det kunne bli værre, vær jeg utro, kjørte i beruset tilstand, og kræsjet. Ja jeg vet dette er helt og holdent min feil. Men uansett, mistet jobben fordi jeg ikke kunne utføre mitt arbeid uten førerkort, fikk store økonomiske utfordringer, jeg var den som holdt hjulene igang økonomisk. Og når jeg mistet jobben pga det jeg gjorde fikk vi ingen hjelp over hodet fra NAV. Jeg trodde virkelig at livet mitt ikke var værdt å leve mer, jeg hadde mistet alt(trodde jeg). Men så tenkte jeg på en ting, og det var at nå skal jeg virkelig gjøre ett siste tappert forsøk på å snu sliten. Hvorpå jeg tenkte at nå kan det virkelig bare gå en vei. Har ikke sett meg tilbake en eneste gang, jeg prøver å være en bedre utgave av meg selv hver eneste dag. Selv om det er små museskritt så er jeg fornøyd med det. Vi må akseptere at vi er som vi er og at den eneste som kan gjøre noe for at ting skal bli bedre er i oss selv. En storm er aldri evigvarende, den kommer til å passere. Verden går rundt seg selv og i bane rundt sola, uansett hva vi gjør. Vi er mennesker, vi gjør feil her i livet, vi tumler rundt i mørket noen ganger, men vi må fortsette å prøve, fortsette å gå fremmover. Selv om løsningen ser ut til å være helt utilnærmelig. Jeg har funnet ut at jeg er det eneste problemet jeg noen gang kommer til å Ha, og jeg er den eneste løsningen.

Jeg har fått meg en ny jobb jeg trives i, er på vei til å betale ned det jeg skylder, både i penger og i følelser. Håper virkelig du kan finne ett lite stearinlys som brenner i det fjerne. Søk hjelp, bytt psykolog om den du har ikke hjelper, aldri gi opp og jeg skal love deg at det kommer en dag der du lån se tilbake på det du har vært igjennom å tenke at det er ting som man trenger for å bli ett bedre menneske. Ingen går igjennom livet uten motgang, det er hvordan vi takler motgangen som er forskjellen. Ja noen møter mindre motgang enn andre, men de som møter store utfordringer i livet får en dypere forståelse av hvorfor og hva vi gjør her.
Til forsiden