Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå skal jeg bare være ærlig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nå skal jeg bare være ærlig

feb 17 2018 - 12:14
Nå skal jeg bare være ærlig. Fordi jeg vet at jeg ikke er aleine om disse tankene. Disse tankene som er så fæle og slitsomme og som mange av oss bærer på og gjør alt for å skjule fra de vi er glad i.

Jeg hater meg selv. Men egentlig tror jeg det er depresjonen jeg hater. Når jeg har det som værst så er det som om jeg er en annen person. En mislykka drittperson som ikke orker noe som helst og har gitt opp å prøve. Livet mitt er som regel veldig bra. Men hver fredag kommer den snikende innpå meg. Den dårlige følelsen i magen. En klump som bare vokser og vokser og til slutt blir så tung å bære at jeg gir opp å prøve. Kanskje den forsvinner om jeg bare klarer å ta noen sunne valg nå? Hvem vet, er det i det hele tatt verdt å prøve? For en lat og elendig møkkaperson jeg er. Jeg må jo bare ta meg sammen. Men jeg orker ikke. Fordi jeg lever i en annen virkelighet nå. Og her er det ikke verdt det å prøve på noe som helst fordi uansett hva jeg gjør så er jeg ikke sterk nok til å vinne over depresjonen. Det er en evig kamp. Opp og ned, opp og ned. Som å være en trepinne fullstendig overgitt havets temperament. I det ene sekundet så ligger man og flyter på overflaten. Trygt og godt. Man begynner å føle seg sterk. Sånn her kommer det alltid til å være. Så, ut av ingenting blir man fanget av en bølge. Bare dyttet ned, lengre og lengre ned. Det er ingenting å kjempe med. Man må bare vente på å bli dratt opp til overflaten igjen. Helt alene på havets dyp.

Det er så skummelt med disse tankene. Jeg vil bare rømme fra dem, rømme og glemme og håpe at de aldri kommer tilbake. Men det vet jeg at de gjør. Men jeg skal faen ikke la de vinne over meg. Jeg skal skrive dem ned, og ta fra dem makten. Jeg skal dele dem, og le av dem. "Se, jeg skammer meg ikke over dere!". Depresjon og negative tanker, dere er ikke velkomne her. Så dra til helvete!
Til forsiden