Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå orker jeg snart ikke mere!!!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nå orker jeg snart ikke mere!!!!!

des 17 2019 - 17:41
Er så utrolig sliten og lei. Natta inatt var helt elendig. 3 mareritt. Begynner å bli møkk lei og gal av å bo hjemme hos mine foreldre...savner å ha mitt eget sted hvor jeg kan være litt i fred.lunta er ikke lang og føler meg helt tappet for krefter.var på møte med psykisk helse i bydelen og møte med en fra boligkontoret på torsdag i forrige uke.de sa at jeg ikke kunne få noen omsorgsbolig.de mente jeg var for frisk til å få det.vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg lengere????orker snart ikke mere å leve sånn som dette og tenker mye på at jeg ikke vil leve mere som dette pga er så deprimert og lei...tenker på at jeg vil avslutte dette liv...
Avatar

Hei

des 17 2019 - 17:59
Trist du har det slik.hva med å søke vanlig kommunal bolig el leie? Høres ut du trenger tett oppfølging så ting faller mer på plass.Går du til psykiatrisk sykepleier og hvordan fungerer det? Du høres frustrert ut.jeg skulle så gjerne visst hva du skal gjøre men viktig at du har støtte rundt deg.Hva sier foreldrene dine dette med omsorgsbolig?
Avatar

Hei

des 21 2019 - 00:36
Vanlig komunal bolig tar evigheter med å søke. Forhåpentligvis så får jeg hjelp til å kjøpe leilighet av mine foreldre. Mine foreldre sier ikke så mye om omsorgsbolig. Skal høre med nevrohabliteringen på Ullevål igjen. De mente at jeg fikk omsorgsbolig. Gikk til psykisk helse i bydelen ca 1 time på torsdag. Blir bare hver 3 uke og 45 min. Ikke veldig mye å skryte av. Skal til time på dps i slutten av januar. Også skulle jeg visst få miljøterapeut snart. Håper inderlig det blir bedre snart. Lever bare for å eksistere...
Avatar

Hei

des 21 2019 - 06:36
Det høres ut at ting kommer til å bli satt i gang.veldig koselig av dine foreldre med å kjøpe deg leilighet.også syns jeg det høres bra ut at du skal starte på dps.jeg er enig det med psykisk helse hver tredje uke høres for lite ut.men det at du har time hos dps og at du skal ha miljøterapeut.det høres veldig bra ut.du trenger støttespillere rundt deg.folk som kan hjelpe deg så du får det bedre.skjønner godt den der å leve bare for å eksistere el altså å bare eksistere uten å leve livet.det er kjempe vanskelig.det høres uansett ut som ting kommer til å gå riktig vei at du får hjelpen du trenger og fortjener.selv har jeg psykolog og miljøterapeut og det har masse å si.
Avatar

Hei

des 25 2019 - 02:36
Hvordan er det å ha miljøterapeut? Hva gjør hun /han?
Avatar

Heiii

des 25 2019 - 03:02
De hjelper med praktiske ting men også støtte.Min hjelper meg med ting i leiligheten jeg ikke klarer praktiske ting også er han jo støtte også for meg mens psykologen hjelper med behandling av lidelse.Alt spørs jo hvilken behov du har og hva slags hjelp du trenger.Hva som står i vedtaket ditt hva personen skal hjelpe deg med.regner med at siden du får den hjelpen så står det sikkert der også,Før han hadde jeg forskjellige psykiatriske sykepleiere men det visste seg at det var miljøterapeut jeg trengte.Når skal du møte miljøterapeuten?
Avatar

Hei

jan 4 2020 - 00:50
Skal forhåpentligvis få miljøterapeut snart. Haster. Hatt masse selvmordstanker i det siste og tenkt at jeg ikke orker mer snart. Har du miljøterapeut?
Avatar

Hei

jan 6 2020 - 03:16
Jeg har miljøterapeut som hjelper meg hjemme også har jeg psykolog i tillegg.miljøterapeuten hjelper meg med praktiske ting men samtidig er han jo støtte og mens psykologen hjelper med brhandling.vet du når du får.har du timeavtale.hvis det haster bør du ha støttesamtaler hos fastlege i mellomtida.
Til forsiden