Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Motivasjonen er der? Men jeg klarer ikke.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Motivasjonen er der? Men jeg klarer ikke.

mars 3 2022 - 03:45
Hei,

Jeg fikk endelig etter lang lang tid tilbud om en jobb som jeg takket ja til. Jeg ble overlykkelig og var så spent. Etter jeg takket ja fikk jeg brått en klump i magen når jeg innså at jeg måtte dra dit.
Jeg tenkte hva er vitsen når jeg ikke ser noe langsiktig frem i livet. Ikke at jeg ikke vil leve, men jeg sliter med å se hvordan livet mitt skal forme seg.
Jeg har så mange drømmer og egentlig mye motivasjon og glede av ting, men noe i kroppen min stopper meg helt fra å gjøre alt som kunne gjort meg godt.
Som om jeg nesten nyter å være i den dystre lille boblen av nedstemthet.
Nå har jeg hvertfall takket nei til jobben, selv om jeg trodde det å ha en jobb og endelig en inntekt kunne gjøre livet en smule bedre. Vet virkelig ikke hva i kroppen min som gjør at alt blir så vanskelig for meg. De fleste har jo en jobb, det har jeg selv hatt også, men nå er det vanskelig nok for meg å komme meg opp av senga om morgningen (som gjerne blir langt utpå dagen).. hvor starter jeg får å få litt styr på livet igjen
Avatar

Detkanblibedre

mars 3 2022 - 09:41
Som du selv kaller deg - det kan bli bedre!

Du starter med å komme deg opp til et fast klokkeslett - tar en dusj - rer opp sengen din og har en plan for frokost!

Jeg snakket med ei går og spurte om dette med «fake it til you make it». For henne hadde det funket; hun faket på jobb, faket hos venner, faket på butikken. Var en kamp, men nå har hun ikke hatt angst og nedetid på 3 år.

Så lenge du ikke spyr eller besvimer - lat som ingenting!!!!!! Det BLIR bedre!!!!

Avatar

Hei!

mars 3 2022 - 11:22
Du skriver at du har mange drømmer, motivasjon og at du har glede av ting- da er jo ikke du en kandidat for å gi opp.:)

Men et tips er å gjøre dagdrømmene mindre, la dagdrømmene dreie som om det du allerede har i livet ditt som er bra og hvilke muligheter som allerede er der, (mulighetsrommet), MEN kommer du i gang, så kan det hende at du utvikler deg og at det blir flere muligheter på et senere tidspunkt i livet. Og når det gjelder motivasjon, begynn i det små. Alfa og omega blir å finne noe du kan fungere med, og da må man være realisistisk, kan hende var det nettopp det du var når du takket nei? Men i alle fall, å starte i en ny jobb krever sitt, og da er jeg enig i det hun over skriver, så lenge du ikke spyr eller besvimer, så er det bare å stå på, så vil du klare det. ordene til Ingvard Wilhemlsen:"det er ikke verre for deg enn for andre!", har kanskje vekket mange. Dette var ikke frekt ment, bare en påminnelse om at man ikke kjenner andres "indre liv".

Ønsker deg masse lykke til!
Til forsiden