Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Motivasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Motivasjon

juli 17 2016 - 00:37
Har slitt med angst og bipolar 2 så lenge jeg kan huske. Etterhvert begynte jeg med selvskading og. Da jeg begynte på høyskolen ble det så ille at jeg måtte slutte etter 2 år, og jeg klarte ikke å begynne på igjen. Har nå hatt fri en stund vert under behandling hos psykolog og fått hjelp gjennom nav. Var før veldig glad i å trene og det hjalp meg mye. Men nå sliter jeg igjen. Jeg har ingen motivasjon for å trene, være med venner eller til å i det hele stå opp av senga. Kunne bokstavelig talt sovet 24/7. Venner og familie ler av meg og tror jeg er lat, men uansett hvor mye jeg vil så er jeg alltid slapp og kjempe sliten. De forstår jo ikke at det henger sammen med at jeg ikke har det bra psykisk. Jeg er en ganske glad og livlig person som av natur ikke viser hva jeg egentlig føler, så mange merker ikke når jeg er deprimert.Ganske slitsomt når de vet at jeg sliter, men samtidig ser på meg som lat og gjør narr av meg.

Derfor har jeg veldig lyst til å komme meg opp og ut igjen. Noen som har noe tips eller nyttig informasjon til hvordan en kan få tilbake motivasjon både til å komme seg opp av senga, ut å trene og ikke minst finne ett lite snev av livsgnisten igjen? Har så mange små ting på lista å få gjort som feks bestille time hos psykologen som er så skummelt og vanskelig å gjøre, men som er så utrolig digg å få unnagjort.
Avatar

Hei

juli 17 2016 - 00:55
Du må bare tvinge deg opp. Motivasjonen kommer ikke dalende mens du er passiv. Motivasjon kommer gradvis ettersom du utfører oppgaver, og du får tilfredshet med det du har gjort.
Man setter hesten foran vognen,- ikke vognen foran hesten.
Lykke til.
Til forsiden