Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mørketidsdepresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mørketidsdepresjon

nov 18 2016 - 23:23
Jeg har vært redd for å skrive her. Jeg er livredd for å dele depresjonen min med noen. Men i dag føles det som depresjonen har tatt et steg videre mot mørket. Jeg har for første gang slått av varslene for alle medier og satt tlf på lydløs for at ingen skal kunne kontakte meg. Jeg skyver venner unna og vil egentlig bare ligge på sofaen med hunden min.

På dagen er det lettere, når det er folk rundt meg og dagslys, men når kvelden kommer og tankene begynner å vandre over hvor udugelig jeg er så blir det tungt. Dagene blir bare mørkere og mørkere her oppi nord med mindre og mindre dagslys til å holde humøret oppe, og vi er bare på starten av mørketiden. Hver dag tenker jeg hvor lite lyst jeg har til å leve lenger og jeg blir redd av tanken. Jeg kommer ikke til å klare å ta mitt eget liv, jeg går å håper at noen kan krasje inn i bilen min eller kjøre over meg så kan jeg bli ferdig med det.

Skulle egentlig hatt noen å prate med, men jeg har tlf angst, sosial angst og jeg kommer ikke til å gå til noen psykolog. Hvertfall ikke her i bygda.
Avatar

Jepp

nov 19 2016 - 03:34
Føler med deg, bor også i nord og kjenner at mørket bare forverrer depresjonen jeg allerede sliter med. Går til psykolog en gang i uka og det hjelper å ha noen å noen du kan bare tømme tankene dine oss, tanker du føler at du ikke kan egentlig dele med noen. Mørketia er ikke akkurat en koselig tid.......
Avatar

Mørketida, ja

nov 19 2016 - 11:37
Jeg bor også nordpå, og har grudd meg til mørketida. Men nå når den er igang, syns jeg ikke den er sååå ille som fryktet. Kan være like fortvilet midtsommers med sol døgnet rundt. Da er det liksom meninga at man skal være energisk, glad og happy og sosial! :P Så heldig du har som har hund som selskap iallfall. Jeg skulle gjerne hatt det, men er allergisk.
Til forsiden