Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mørket tar meg og føler døden er nær

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mørket tar meg og føler døden er nær

jan 29 2020 - 18:10
Skulle egentlig ha time på dps idag men,fikk beskjed om at timen er avlyst pga sykdom. Det var veldig sårt og trist når jeg hadde sett frem til timen når jeg føler at jeg har det veldig tungt for tiden. Fikk ikke noe ny time nå. De skulle kontakte meg angående ny time. Jeg har hatt masse selvmordstanker i det siste. Jeg føler at jeg har lidet nok nå. Spørsmålet har kommet opp hvis jeg vil dø kan jeg vell det. Ser nesten ikke noen mening i livet mitt lengere. Så sliten og lei alt. Er så og si alene hele tiden. Lyst til å bare legge meg nedpå bakken og visne...
Avatar

Hei

jan 29 2020 - 18:12
Bare å ta kontakt med meg hvis du vil prate.
Avatar

Muligheter

jan 30 2020 - 05:36
Kjøp motorsykkel å telt.. Dra å glo på alt som er å finne i Europa til å begynne med noe. Hørt at å kjøre sykkel fjerner de fleste plager å vonde tanker. Har du Ufør trygd er det bare å skyte av gårde.
Avatar

fått nok

jan 31 2020 - 00:47
Har fått nok av den samme angsten og tårene kver dag. Det er så vanskelig å være sammen med venner og eg føler at dei bare seiler vekk fra meg lengre og lengre for sekuder for sekuder til eg ikkje ser noen venner eg kan snakke med eller noen.

det er ikkje noe vits lengre å si noe fordi eg ikkje har en verdi som er verdt en krone. Psykologen gjør sitt beste, men det føles bare bedre bli ferdig. Glemme vonde tanker og minner og alle du har mistet på veien og selvskadingen og selvmordsforsøkene som ingen vet om. Kunne likegodt ha overdoset meg på badet og bare etterlat meg der i noen timer.

Vil noen savne meg? fra mine skillte foreldre til mine to familier? Kva med klassen min? ganske sikker på at dei vil glemme meg etter dag 1 og bare leve lykkelig med deiras flotte liv. Eg blir så kvalm av popilaritet og status, føler bare at eg ikkje hører heime.



Avatar

Hei

feb 2 2020 - 23:42
Heisann tåreriregnet! Veldig trist at du å høre at du også har det så vanskelig. Har du ikke familie eller venner å snakke med?
Til forsiden