Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mørket....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mørket....

okt 8 2016 - 19:35
Hatt en ganske fin periode nå... fint vær... kommet i gang med gruppeterapi... vært en del sosial... beveget meg mye... håp og motivasjon på vei oppover...

I dag har det kommet... sakte men sikkert... snikende... mørket... rullende over horisonten... nærmere og nærmere... sakte men sikkert suger det meg inn... prøver å se etter en vei utenom... men finner ingen... prøver å løpe andre veien... men det er raskere... prøver å rope om hjelp... men stemmen fungerer ikke... prøver et par meldinger til noen jeg prøver å stole på... men de skjønner ikke alvoret... og jeg klarer ikke uttrykke det... for å uttrykke det gjør det bare enda mer virkelig... enda nærmere... enda mer uungåelig... og når jeg ser meg rundt må jeg jo innse at det allerede har tatt meg igjen... omfavnet meg... det kjente og kjære mørket... som sakte tømmer meg for alle rester som måtte finnes av glede og motivasjon og håp... tomhet... pulserende smerte... om en bare hadde kunnet gråte det ut... men den evnen har jeg ikke hatt på mange år... så må bare stå i det... hvor lenge skal det vare denne gang montro... en dag... to... tre... det bruker jo å gå over... men hvorfor må det alltid komme tilbake... hvorfor klarer jeg ikke stå imot... hvorfor meg... om det bare var noen som så meg og forstod... og klemte meg... klemte mørket ut av meg... og ensomheten... men jeg er alene... men mørket er til å stole på... det kommer alltid tilbake... og klemmer meg... klemmer så det gjør vondt... men det er i alle fall her... sammen med meg... og vender alltid tilbake... gir aldri slipp... mer enn for en liten stund... nok til å la meg bygge opp litt håp og litt lys... før det vender tilbake... og tar det fra meg igjen... som en syk lek... gang på gang... må prøve å sove... kommer til å ta tid... og kanskje står det der og venter på meg i morgen... kanskje har det dratt sin vei... men det vender alltid tilbake...
Avatar

Re: Mørket....

okt 8 2016 - 21:33
Sitter her med samme følelse...etter en god periode trodde jeg det verste var over, men så kommer det snikende tilbake...og jeg klarer ikke å stoppe det...så blir en sittende veldig skuffet og lurer på om det noen gang vil gå over...jeg vet jeg har vært gjennom det før og klart det, og kommer sikkert til å gjøre det denne gangen også. Men det er bare så vondt mens det holder på
Avatar

Re: Mørket....

okt 8 2016 - 23:12
Jupp...
Avatar

Re: Mørket....

okt 9 2016 - 01:31
Nei...

Avatar

Skriver dette til oss begge

okt 23 2016 - 14:16
Ville bare strekke ut et forsøk på å forstå og selv om mørket oppleves forskjellig kan det jo også være noe likt. Og er blitt selv litt slått ut av at dette mørket kommer tilbake. Med alt det det medfører og at en (jeg) spenner meg bare på grunn av at det er så gjennkjenbart som det er en film på repeat der jeg vet hva som kommer..

Og vil si at du er ikke alene i denne mennesklige tilstand..
Jeg prøver å møte mørket(for meg nå er det uønskede følelser) og akseptere det og ønske velkomment det som er for sånn er det og ikke flykte/kjempe mot/distrahere/bedøve meg. Iallefall i perioder av gangen. Men det går ikke alltid og det er også greit..

Og kanskje dette ikke er veien for deg i det hele tatt, men føler med deg i det som er og ønsker for deg at det skal være lett å leve og at du opplever at mørket blir til lys. Ønsker deg alt godt!
Avatar

Re: Mørket....

okt 25 2016 - 04:52
Hei.

For min del er det sjelden helt mørkt, men samtidig kan jeg knapt huske siste gløtt av sol. Det er mest som en permanent skumring hvor ingenting betyr noe. Har dere noen lignende erfaringer?

Håper dere får jaget det teite mørket på dør. Jeg heier på dere :-)
Til forsiden