Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mørke tanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mørke tanker

april 15 2020 - 22:06
Er så lei og sliten alt sammen. Det er flere mørke dager en lyse. Har gått nå siden september 2019 og har hatt det helt får jævlig. Noen få dager har jeg klart å le men de dagen kan en telle på en hånd. mine tanker er at de rundt meg har det bedre hvis jeg blir borte, de slipper da å se at jeg er veldig langt nede. Min lege ville tvangsinnlegge meg meg nei ikke f***, jeg kjenner til alle smutthull så jeg hadde vert ute igjen dagen etter om ikke samme dag.
Tenker så mye på min beste venn ( hun var som en søster) (min biologiske søster tok livet sitt også) hun tok livet sitt får litt over 1 år siden, Jeg prøvde selv etterpå men så klart det selvfølgelig ikke. Det er mitt 3 forsøk alt i alt.
Kan ikke tilgi meg selv får jeg ikke kjørte til ho, snakket med ho noen timer før ho ble erklært dø, jeg skulle ha reist til ho selv om ho sa nei.
Alt i alt og sånn som dagene er nå er en helt isolert på alle måter, har ikke sett noen på snart 2 måneder, ikke en klem ingenting. Kjenner bare depresjonen sitter så hardt i. ønsker bare å få slutt på det vonde.
Å sitte på nett er ikke helt min greie heller, huff jeg ønsker bare å svinne hen rett og slett.
Her jeg bor er det ikke naboer eller folk på flere km avstand, så jeg ingen heller på den måten.
Kunne jag bare ha lagt meg ned og bare blitt borte hadde vært bra nå synes jeg. Er så sliten, en skal holde en fasade hele tiden ovenfor fam og venner, sier ikke hvor vondt jeg har det.
Avatar

huff

april 18 2020 - 04:30
du har det ikke greit
skjønner deg godt
særlig dette med selvmord
mistet selv nær venninne
for ganske nøyaktig 2 år siden
plages av mye skyldfølelse
men husk for familie osv
det beste er aldri å bli forlatt
så du må holde ut
jeg vet du klarer det ;)
Avatar

Værsåsnill og holde ut!

april 18 2020 - 16:52
Kjære deg. Jeg ser at du har det tungt nå, og har bare lyst til å gi opp. Vit at jeg og mange andre har vært der, og vi har kommet oss igjennom, noe jeg har tro på at du også kan gjøre. :)
Du har tatt et steg videre nå, ved å lette litt på dine tanker for oss, og jeg håper at du også har ringt inn og snakka med noen som kan lytte til deg, og oppmuntre deg.

Da jeg for mange år siden var i dype depresjoner osv, hjalp det meg at jeg kunne ringe inn her og snakke med noen som brydde seg om å lytte til meg.

Husk at du er enormt verdifull!

Vennlig hilsen Monica.
Til forsiden