Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mistet venner i vold og selvmord / Nytt liv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mistet venner i vold og selvmord / Nytt liv

mai 4 2021 - 23:44
Hei alle.
Noen som kjenner igjen seg med påstanden og opplevelsen min att desto bedre livet går for en selv, desto dypere blir avgrunnen når den kommer.
For meg så er ting så mye enklere når eksistensen er utrygg og volatil. Når ting er på sitt verste så finnes det ikke noe krav på seg selv og man kan kun klatre oppover.
Nå når jeg vendt mitt liv over lang tid, og opplever så mye kjærlighet. Då kommer angsten og selvmordstankene på høygir.
Akkurat starter i terapi, men det er så mye å pakke opp en gang i uken. Resten av tiden etter timen frem til neste sitter man igjen med ett helt liv av helvete og kaos og minnes over.
Jeg vil ikke ruse meg for og døve følelsene / minnene. Har noen tips til hvordan jeg takler nettene?
Avatar

Re: Mistet venner i vold og selvmord / Nytt liv

mai 5 2021 - 06:18
At «nå går det så bra at nå må det smelle snart» ? Det er vel denne følelsen du beskriver.

Det er ikke ukjent, og har selv personlig og av andre fått beskrevet det samme. Det å kjøre med både foten på gass og brems har kanskje en effekt som er bra. Dvs kunne være mere takknemlig og ettertenksom når det går bra, kan kanskje gjøre frykten for «stupet» mindre. Jeg (og andre) har opplevd nære tap, også selvmord - og brukte rus en stund for å «nullstille» tankene. Det gav på et vis en mulighet for å slippe ut det meste, men rus ble da noe vel tiltrekkende - så stoppet før det ble seriøst vanskelig.
Til forsiden