Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mister meg selv?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mister meg selv?

jan 14 2020 - 21:37
De siste ukene har vært ekstremt harde for meg, og jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre lenger.. Har fra ung alder slitt med depresjon og diverse andre ting, men det har alltid vært i perioder - men denne gangen har det var lengre enn vanlig.
Jeg føler at jeg mister grepet på meg selv, og at jeg har en "out of body" følelse? Vet ikke helt hvordan jeg kan forklare det på en bedre måte.. Føler at jeg bør spørre etter hjelp, men vil heller ikke at det skal påvirke hverdagen på en sånn måte at jeg ikke får gått på studiet jeg når går på. Er også ganske redd for å ikke bli møtt på en måte der vedkommende virkelig vil forstå hva jeg gjennomgår?
Den ene siden av meg skriker etter hjelp, men den andre forteller at jeg egentlig bare på ta meg sammen og komme meg gjennom dette. Men hvordan kan jeg ta meg sammen når jeg så vidt klarer å huske hvordan jeg var før jeg ble dårlig?
Hjelp?
Avatar

Hei

jan 16 2020 - 00:17
Jeg anbefaler deg å søke etter hjelp.
Gå til legen, det trenger ikke påvirke hverdagen din.
Men hjelpe deg gjennom den.
Jeg tror at med alt snakket om desperasjon som er ute nå, vil du bli tatt seriøst og få den hjelpen du trenger.
Kanskje det bare er en samtale du trenger, vite det at noen der ute vet hvordan du har det. Og kan støtte deg om du trenger det.

Min egen erfaring er at å bare kunne ha noen å snakke med som forstår kan hjelpe mye. Hjelpe å finne deg selv igjen.

Om du ønsker noen bare å snakke åpent med, skriv gjerne til meg.
Men ta kontakt med lege uansett hva du gjør. Tror ikke du vil angre.
Til forsiden