Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mine følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mine følelser

sep 21 2015 - 21:55
Vet ikke om jeg er deprimert, men noe er galt med meg. Jeg føler meg utrolig ensom selvom jeg har mange venner og folk rundt meg. Jeg går ofte med en klump i magen og den vrenger og vrir seg hele tiden. Jeg har det så vondt og klarer ikke helt finne roten til smerten min. føler meg bare verdiløs. ligger ofte på kveldene og gråter. alene, aldri bra nok. stygg, feit you name it. har bare negative tanker om meg selv.

jeg vil bare ha det bra. være normal og leve et normalt liv. tror ikke folk forstår hvor vond den følelsen som smyger seg inn i meg er. Ingen vet hvordan jeg egentlig har det og jeg tror ingen noen gang ville trodd at jeg kunne ha det sånn som dette. selv om jeg smiler og ler og later som alt er bra er det virkelig ikke det:( jeg orker ikke mer. vil bare være glad og lykkelig og LEVE.
Avatar

Hei Elvira91

sep 22 2015 - 10:22
Det kan høres ut som en form for depresjon sånn som du beskriver det.
Selv vet jeg godt hvordan det er å ha negative tanker etc etc.
Livet går opp og ned. Har du snakket med venner/familie din om dette da ?
Ikke alltid så lett og vite hva som gjør at man går rundt med en klump i magen og forskjellige negative tanker. Kanskje prøv og kjenn på hva som kan være årsaken.

Ingen er unormale, du er like normal som andre mennesker.
Ikke så enkelt bestandig og ta initiativet til og fortelle at nå har jeg det helt grusomt, man tenker og vil så gjerne at andre skal se det og forstå hvordan man har det.
Skriv ned ale de negative tankene som kommer, prøv og gjør dem om til noe positivt.
Gå deg en lang tur alene eller sammen med familie eller venner.
Det er ikke alltid så lurt og sitte alene og lukke seg inne, for da kommer iallefall alle tankene og man blir mer og mer lei seg og deprimert.

Det finnes hjelp å få kjære deg.
Avatar

hei

sep 22 2015 - 13:22
Jeg kan si til deg at mange har det sånn,tror nok det er samfunnet som setter så høye krav til perfekthet er man bukker under for presset.Jeg hadde det akkurat sånn som du beskriver det en stund,og det er VONDT!
Mitt beste tips er at du snakker med noen om det,dette er ikke uvanlig,da tror jeg mye av det vonde forsvinner.DET ER IKKE NOE FEIL MED DEG!
Jeg kjenner ikke deg,men mitt tips:ikke jag det perfekte,det tar knekken på deg.
Så er det bare og skrive her inne,så kan i hvert fall jeg komme med tips,for jeg har hatt det sånn selv.
Avatar

Re: Mine følelser

sep 22 2015 - 15:13
Om du faktisk er deprimert eller ikke er i grunnen ikke så viktig. Det som betyr noe er at du ikke trenger å ha det sånn som du har det!

Som espen sier er det veldig mange som har det sånn, men fordi man gjemmer det bort og ikke snakker om det, så virker alle andre så sterke og lykkelige. Det hjelper så klart ikke deg at vi sier at det er vanlig, men når du treffer andre så prøv å se på dem som mer sårbare enn de ser ut som. Tenk at de egentlig bare ønsker akkurat det samme som deg.

Det er også viktig at du finner noen du kan snakke med om hvordan du har det. Ikke gjem bort følelsene dine! Det har jeg gjort i 15 år, og nå får jeg omtrent ikke til å kjenne på hverken positive eller negative følelser lenger. Følelseslivet mitt er styrt av frykt og negative tanker (uten følelser). Jeg savner å kunne bli ordentlig lei meg. Om du har en venn du kan snakke med, så gjør det. Om du ikke føler for å snakke med noen du kjenner, så snakk med fastlegen din. Da kan du få henvisning til en profesjonell. Man trenger ikke være psykisk syk for å snakke med en psykolog. Et viktig kriterie tilknyttet mange psykiske plager er i hvor stor grad DU SELV opplever ubehag og funksjonssvikt.
Til forsiden